Příspěvek sob 13. říj 2012 21:59:08

Brindisi - Cremona

Brindisi - Cremona

LEGA 1 12/13
14/10 18:15
Brindisi

Moje oblíbená italská liga,víc mi vychází snad jen NBA nebo možná francouzská liga.Všiml jsem si vysoké hodnoty na hostující celek Cremony,který by rozhodně v Brindisi mohl vyhrát,nemyslím si,že je nějakým outsiderem.Na papíře je Cremona dost silná.Teď jen stačí,aby to potvrzovali i na palubovce,situace je kritická,zítra večer musí vyhrát.

Brindisi není nikterak silný tým,tento tým si dal minulou sezonu oddech a sestoupil do druhé ligy,aby se opět po roce mohli vrátit do té nejvyšší.Ve druhé lize skončili v základní části na druhém místě s nijak přesvědčivou bilancí 18:10,přičemž na domácí půdě prohráli hned čtyřikrát.Proč je teda vypsaný na takový tým takový nízký kurz a proč je pasován do role favorita?Nechápu.Brindisi zatím prohráli oba zápasy v nové sezoně.Jednou výrazně se Sienou a po druhé po prodloužení a ofenzivní bitvě s Varese.Herně zatím vůbec nenadchnuli.

Cremona má za sebou celkem průměrnou sezonu,nezklamali,ale ani nepřesvědčili.Skončili těsně za Play off a to na 10.místě.Letos rozhodně chtějí skončit o něco výše,ale začátek moc nechytli.Pravda,v prvních zápasech neměli zrovna snadný los.Doma prohráli o pár bodů s Bolognou,to je velice dobrý tým a v Casertě prohráli o 3 body.Cremona má o proti Brindisi jednu velkou výhodu a to,že je silná aspoň na papíře.Už je otázka času,kdy se konečně Cremona prosadí a vyhraje.Zítra už by se to mohlo povést,protože Brindisi nehraje nikterak dobře.Doufejme,že se brzy vrátí výborné výkony z přípravy,když dokázali porazit Dněpr,Sassari nebo CSKA Moskva.Přivedli jednu zajímavou posilu a to Lucu Vitaliho.V týmu jsou ještě dva výborní Fini Huff a Kotti.

Obrázek

TIP
Cremona ML
2.70
4.5/10
Obrázek
:ymhug:
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek