Rusko - Nigérie

KVALIFIKACE NA LOH 2012
7.7. 2012 23:30
Venezuela(Caracas)

Jelikož se včerá uplně optimálně nedařilo a oba tipy skončily jen opravdu těsně,tak dneska si zahraji tip s minimální důvěrou,ale přesto si myslím,že až tak špatný tip to není a celkový kurz má určitě vysokou hodnotu.
Vybral jsem si zápas mezi Ruskem a Nigérií.Rusko na šampionátu sice vyhrává jeden zápas za druhým,ale neřekl bych,že jsou zrovna v největší pohodě.Řekl bych,že jim docela chybuje podkoš,protože hlavně ten celkem dost fauluje.A proti alteticky vyspělým Afričanům to budou mít ještě těžší,protože s něma si neporadil ani kvalitní podkoš Litvy a dokonce ani v posledním zápase Řecko,tým který je seskládaný z mistrů Panathinaikos a Olympiakos si s něma nedokázali poradit.A právě touto porážkou Řecko končí a nepodívá se na LOH.
Co se mi nelíbí je,že Nigérie si tak vysoký kurz určitě za své výkony nezaslouží a sázkaři,kteří hledají vyšší kurzy si na tomto třeba řádně pochutnají.No a já patřím mezi ně.Nevidím žádnou výraznější kvalitu mezí Ruskem a Řeckem,ba možná Řecko bylo v letošní sezoně lepší.Pravda,včera Nigérie vyhrála díky špatným šestkám Řecka,ale zase potvrdila své výborné atletické postavy a přeskákala kvalitní řecký podkoš o 9 doskoků.
Kdybych měl na stupnici 1-10 určit na kolik tomu věřím,tak to nebude vysoko,věřím tomu tak 1,5-10,přece jenom je to takový dobrý pocit si tento zápas zahrát.Uvidíme no,klidně se může stát,že kvalitní hráči z Ruska brzy naberou fauly a půjdou si sednou a zasáhnout bude muset lavička,tím by se šance Afričanů určitě zvedli.Pokud někdo z téhle dvojice dnes nevyhraje,tak to ještě neznamená konec,ale zahrají si o poslední místo s poraženým s druhého duelu.
TIP
Vítězství Nigérie v neskutečném kurzu 14 (I kdyby Nigérie prohrála o větší počet bodů,tak toto se prostě musí za pakatel vyzkoušet)