Murray A - Djokovič N

Murray Andy (5) / Velká Británie
datum narození: 15.05.87, 23 r.
výška: 190 cm
váha: 79 kg
prof. od: 2005
hraje: pravou rukou
počet zápasů: 31
počet výher: 24
úspěšnost: 77.4 %

Djokovic Novak (3) / Srbsko

datum narození: 22.05.87, 23 r.
výška: 187 cm
váha: 80 kg
prof. od: 2003
hraje: pravou rukou
počet zápasů: 34
počet výher: 29
úspěšnost: 85.3 %
Dobrý den všem sázkařům a fanouškům dobrého tenisu.
Tak,máme tady velké finále,pro mě sice celkem překvapivé,ale berme to tak jak to je a snažme se z něj alespoň něco málo vytěžit a urvat pro sebe

Možná jsem to měl sepsat už včera protože kurs se stále snižuje,ale i nyní je 1.6 (Synottip) na Novaka a pro mě má jistě hodnotu.Ale je možné že ještě během dne půjde dolů...Proč tedy Djokovič?
Proberme trochu zápas Andyho s Davidem Ferrerem.Pro mě velice pěkný zápas a řekl bych až krutý výsledek pro Ferrera,ale budiž.Murray ikdyž zápas vyhrál se mi nezdál tak suverénní jak hovoří výsledek.Na můj vkus hodně chyboval a to 63 nevynucených chyb... první servis dobrý ,ale druhý už jen 37% proměněných podání .
To Djokovič proti federerovi předvedl opravdu výborný výkon,snad ve všech ohledech byl lepší a zaslouženě vyhrál...
Čekám že zítra ráno uvidíme dlouhé výměny,které ovšem podle mě téměř nechybující Djokovič bude vyhrávat.
Ještě taková maličkost,podle médií se bude hrát finále ve 40 ti stupňovém vedru,což by také Djokovič mohl lépe snášet a mohlo by to hrát svoji roli...
Suma sumárum volím výhru Djokoviče v kursu 1.6 (Synottip) v důvěře 95%
Zajímavá je také sázka duel esa kde bych ovšem více věřil Andymu Kurs 1.7 (Synottip) důvěra 85%
Zápas začíná zítra ráno v 9:30 SEČ na centrálním kurtu.
Hodně štěstí všem