Igor Sijsling - Frank Dancevic

<<

Kuba8

Příspěvek sob 04. srp 2012 13:36:00

Igor Sijsling - Frank Dancevic

V kanadském Vancouveru se na místním challengeru, utká domácí turnajová pětka Frank Dancevic kterému je 27 let, proti němu bude stát o tři roky mladší Holanďan a turnajová jednička Igor Sijsling.

Obrázek 4.8.2012 22:30

Obrázek

Jedná se o teprve druhé setkání těch to dvou borců. Setkali se zatím jen v Granby, čili také v Kanadě, tam souboj dopadl vcelku pohodově pro Franka Dancevice, zvítězil na domácí půdě a to 7-5 6-3. To už je ale dva roky. My se vrhneme na analyzování dnešního setkání.

ObrázekIGOR SIJSLING

Igor Sijsling je 24 letý Holanďan, dá se říct, že je tenisovým univerzálem. Jezdí dost na antuku i tvrdý povrch. Na tvrdém povrchu tento rok, velice slušných 19 výher a 7 proher, na antuce 8 výher a 6 proher. Sijsling hraje ve fantastické formě. V zámoří začal na turnaji s Nishikorim na trávě, a podlehl 2x 4-6. Poté zavítal do Kanady na challengerový turnaj v Granby, tam předváděl skvělé výkony, a došel až do finále, kde podlehl domácímu Vaskovi Pospisilovi. To ještě určitě vrchol formy nebyl v Granby, o tom za chvíli. Na další turnaj se vydal do Los Angeles na turnaj ATP, v prvním kole porazil bez ztráty setu Johnsona, ale ve druhém kole narazil na ve skvělé formě hrajícího Sama Querreyho, tomu podlehl 2-6 2-6. Teď se Igor představil na turnaji ve Vancouveru. V prvním kole narazil na Adriana Mannarina kterého vypráskal 6-2 6-1. Ve druhém kole narazil na Maxime Authoma toho zničil též 6-2 6-1 (před dvě týdny s ním hrál 76 46 61). Ve čtvrtfinále dostal Udomchouka, který si přivezl také solidní formu, ale Sijsling bez problému 6-1 6-3 (před dvě týdny 67 63 64). I to mluví za to, že Sijsling hraje nejspíš v daleko lepší formě než v Granby, kde došel až do finále. Za celý turnaj si zatím ANI JEDNOU NEPROHRÁL PODÁNÍ!!! Nabídl pouze 4 breakbally. Vypadá to, že Sijsling předvádí opravdu výborné výkony.

Obrázek FRANK DANCEVIC

Frank Dancevic je už zkušený 27 letý Kanaďan, na okruhu se pohybuje již od roku 2000. Dancevic je taky v dobré formě na domácím turnaji. Dancevic nastupuje jak doma, tak na oblíbeném povrchu, tvrdém povrchu. Kanaďan si prožil velké zdravotní trable, okolo Roland Garros a Wimbledonu, když Frank třikrát po sobě musel skrečovat. Poté se vrátil na turnaji v Newportu na trávě proti Selovi, dostal 0-6 2-6. V Granby porazil Ghedina 6-2 6-2. Ale ve druhém kole prohrál s Besterem (446. na světě). Poté už tu máme turnaj ve Vancouveru, kde mě zatím Dancevic překvapuje. V prvním kole povinně vyhrál s Buchananem, který je kolem 600. místa na světě, 6-1 6-2. Ve druhém kole narazil na americkou naději Jack Sock. Sock taky není v ideální formě, Dancevic vyhrál 4-6 6-4 6-1, nabídl 13 brejkbolů. Ve třetím kole narazil na Rubena Bemelmanse, který první dvě utkání vyhrál suverénně, ale to měl slabé soupeře. Dancevic vyhrál v pohodě 6-4 6-2.

Oba hráči se můžou opřít o skvělý první servis. Množství es. Přesto si myslím, že Dancevic se nedostal ještě do ideální formy po zranění. Je sice domácí, ale Sijsling hraje fantasticky podle čísel. Není to nejjednodušší zápas na tipování, ale ja si myslím, že Sijsling by měl vyhrát, forma hraje pro něj, kvalita taky. Sijsling si chce upevnit místo v první stovce, aby se dostal do main draw na US Open, budu mu věřit. Přijde mi kvalitnějším hráčem, a hlavně to jak drtí své protihráče ve Vancouveru je opravdu neskutečné.

Můj tip: Igor Sijsling
Kurz: 1.72 Obrázek
1.75 Obrázek
Důvěra: 6/10
Moje statistiky analýz od 1.8. 2012

OK: 3

KO: 2

Moje tenisové tipy za všechny období:

OK- 78
KO- 28
<<

Kuba8

Příspěvek sob 04. srp 2012 22:11:10

Re: Igor Sijsling - Frank Dancevic

Utkání právě začíná a Obrázek jej nabízí v přímém přenosu na svých stránkach, kdo není zaregistrovaný na Obrázek může si přenos najít zde: http://lsh.lshunter.tv/tennis-live-streaming-video.html

:-bd %%- %%- %%- :-bd

OK- 78
KO- 28
<<

Kuba8

Příspěvek ned 05. srp 2012 0:12:20

Re: Igor Sijsling - Frank Dancevic

Igoooor Sijsling!!! Nakonec jsem to oroštoval na moje poměry za hodně peněz a vyplatilo se, live jsem ještě zkusil za kurz 3.50, Igor Sijsling to zvládl.

TIP OK

IGOR SIJSLING 6-7 (2) 6-3 7-6 (2)

Byl to neskutečný zápas plný nervů, ale je to tam!!! Gratulace všem, kdo hráli. :-bd :-bd :-bd

OK- 78
KO- 28

Zpět na Tenis