Matosevic M. - Berankis R.

28.7.2012 - 21:00
ATP Los Angeles

Hodně sem byl překvapený s tím, že někde při open odds byl Berankis dokonce vypsán jako underdog. Poslední dobou hraje v perfektní formě a jeho rozlet snad může zastavit zas jen zranění, na které je hodně náchylný. Včera si proti Mahutovi dokonce vypracoval 10 BPs, což je proti tvrdému servisu soupeře slušné číslo. Sám o svůj servis nepřišel ani jednou.
Matoševič se mi nezdá zrovna v takové formě a pohodě, aby se mohl dostat do finále. Hodně práce měl už na začátku turnaje v Guccionem a také Kamkem. Včera s Russellem vyhrál výsledkově jednoznačně, ale zápas to byl hodně komický a ani jeden nehrál ani průměrný tenis. Matoševič nakonec vyhrál díky choré hlavě soupeře, který několikrát neproměnil breakové šance a následný gem na servisu prohrál 0-40.
Sečteno, podtrženo jednoznačně favorizuju Berankise. Má lepší formu, hraje lepší tenis a pomalejší hard mu v LA hodně vyhovuje. Já mám zcela jasno a hraji za větší vklad ještě než včera proti Mahutovi. Jestliže byl underdog s Mahutem a vyhrál, v tom případě tomu nemůže tak být znovu proti Matoševičovi, to opravdu ne.
Hlavní bet: Berankis @ 1.88

No gembling, yes Valuebetting ....