ATP Umag: Bachinger Matthias-Sousa Joao

<<

Lacoste33

Příspěvek pon 09. črc 2012 10:10:00

ATP Umag: Bachinger Matthias-Sousa Joao

Obrázek Bachinger Matthias-Sousa Joao Obrázek
ATP Umag Obrázek
Datum: 9.7.2012 - 19:30
Obrázek

Obrázek
Klasikou po Wimbledonu pro Bachingera byl nějaký challenger a nebo poslední rok tráva v Newportu. Hodně mě překvapilo, že si vybral ATP podnik na antuce a když už, tak bych čekal alespoň domácí Stuttgart. Tím spíš, když antuka v Umagu je strašně pomalá něco jako v Monte Carlu a Bachingerově hře by měla svědčit spíše ta rychlejší. Nevím podle čeho tedy uvažoval výběr místa. Možná mu Amerika na dovolenou nebyla dost dobrá, ve Švédsku neni o co stát a v Německu teď hodně prší a může tam být furt ? Tak co takhle dovolená v Chorvatsku, kde jsou pařáky a kurty jsou pár kroků od moře ? Možná jen nepravdivá myšlenka, ale ten výběr mě zarazil. V Umagu dosud nikdy nehrál. Co se jeho aktuálního rozpoložení týče, tak je to veliká bída. Ve French Open padnul se Schwankem v kvaldě, pak padnul s Greulem a dovršil to ve Wimbleodnu, kde dostal totální průvan od de Scheppera, který je rád, že umí podávat jinak by se neuplatnil a Bachinger od něj dostal dílo 6-4, 6-2, 6-2. To jak se momentálně prezentuje na dvorcích je tedy žalostné.

Sousa teda v Umagu taky ještě nikdy nehrál, ale ta místní antuka pro jeho "pinkání" bohatě stačí a bude mu hodně vyhovovat. Letos má na antuce 23/12, vyhrál Mersin challenger. Podobně charakteristická antuka, která leží v Umagu je také v Estorilu a tam si právě letos připsal Souza nejlepší výsledek na okruhu ATP. Šel tam až do čtvrtfinále přes Eliase s Istominem. To jen poukazuje na to, že mu místní podmínky musí vyhovovat. Navíc má podle mě daleko lepší formu, hrál i hlavní soutěž FO, tak nevidím důvod proč by dnes neměl mít navrch.

Souhrn:

Jak sem již řekl, tak nechápu výběr Bachingera pro aktuální týden. Minulý rok zkoušel po Wimbledonu Newport, kde se pak kousek přesunul na challenger Granby (finále) + Atlanta. Teď je místo toho slunný Umag, krásné moře a ženský. Možná to má spojitost a možná ne. Každopádně to nenechám bez náhody, protože ty podmínky mu nebudou sedět. Naopak Souza je tím hráčem, který bude diktovat tempo. H2H 1-0: 6-1, 6-4 (2010)

Kursy jsou tak nějak v rovině, přičemž mírným favoritem je Souza. CO mě spíše zaráží, tak odds jdou spíše up na Souzu, ale tim lépe pro nás.

Tak GL %%-

HLAVNÍ TIP : SOUZA @ 1.85 Obrázek
No gembling, yes Valuebetting ....
<<

Rafa

Příspěvek pon 09. črc 2012 10:12:28

Re: ATP Umag: Bachinger Matthias-Sousa Joao

Good luck,

Min. tyden jsem sledoval Sousu s Alundem a musim tict, ze Sousa byl maptosto tragickej, tak snad ti dneska nezahraje podobne :)
<<

Lacoste33

Příspěvek pon 09. črc 2012 10:19:02

Re: ATP Umag: Bachinger Matthias-Sousa Joao

Rafa

Díky, ten zápas sem pozoroval. Přijde mi, že tendence Souzy se zvedá typem turnaje/soupeře. Letos kde startoval na ATP (antuka) , tak pokaždý tam něco uhrál. To se o zbytku challengers players říct zrovna nedá. Věřim, že tady má motivaci větší něco ukázat a předvést se plus mu hraje ten typ antuky. Uvidíme ;)
No gembling, yes Valuebetting ....

Zpět na Tenis