Záhřeb: Dudi Sela - Andreas Beck

<<

confused

Příspěvek pon 30. led 2012 21:55:35

Záhřeb: Dudi Sela - Andreas Beck

Dudi Sela - Andreas Beck

1.2. 11:00

Dudi Sela je hráčem převážně na rychlejší outdoor hardy, v halovém prostředí měl za loňský rok pasivní bilanci 4/5. Většinu času tak objíždí hlavně challengery na tvrdém povrchu, ze kterých si v loňské sezoně odvezl dva tituly. Hala v Záhřebu je jedna z těch pomalejších, což při Selově rekordu 28/40 na antuce a pomalejších hardech (např. Plexicushion v australské šňůře) není zrovna to pravé ořechové. Záhřebská hala využívá povrchu RuKort, což je povrch využívaný převážně na ruských indoor turnajích (Petrohrad, Moskva), kde má Sela bilanci 2/2. Andreas Beck je v tomto ohledu naopak komplexnějším hráčem. Dokáže zahrát na všech površích, ale nejvíce zápasů má odehráno na antuce, ovšem v posledních měsících se mu poměrně dařilo i na rychlých površích, kde využívá své výšky a pomáhá si tak solidním servisem a hrou na síti. Beck letos musel po prvním kole Australian Open, kde porazil Prodona, kvůli bolestem zad před zápasem druhého kola s Federerem odstoupit. Beck však sám tvrdí, že už naplno trénuje a cítí se dobře. Bookies k tomuhle zranění očividně přihlíželi, kurzy na Němce se pohybují kolem hranice 2.5, což je pro mě hratelné.

27 January 2012
15:27 A. Beck "Good news. Off to Zagreb on Sunday morning. My back is fine and no pain anymore."
26 January 2012
22:10 A. Beck appears to be on the mend. "Could practice today about 45 min. My back felt great after the practice and I'm glad that it goes in the right direction."

Andreas Beck +2.5 games @ 1.89 Obrázek

Andreas Beck @ 2.42 Obrázek
<<

confused

Příspěvek stř 01. úno 2012 16:49:59

Re: Záhřeb: Dudi Sela - Andreas Beck

confused píše:Andreas Beck +2.5 games @ 1.89 Obrázek

Andreas Beck @ 2.42 Obrázek

2:1 KO
<<

hranol

Příspěvek stř 01. úno 2012 17:30:16

Re: Záhřeb: Dudi Sela - Andreas Beck

:ymparty: :ymparty: :ymparty: :ymparty: :ymparty: :ymparty: Ahoj Confu..od zac roku jsem vsadil cca 5x...po vanocich jsem absolutne bez lovu.... bilanci mam cca plus litr......v prvnich kolech me mrzi Australie..nemel jsem dlouhy love jinak jsem byl dosti v plusu,ale zase neco vymyslim...at se ti dari...zdravi |Te Hranol
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Zpět na Tenis