Newport - Bachinger-D.Brown

<<

PePe6

Příspěvek pon 04. črc 2011 12:16:49

Newport - Bachinger-D.Brown

Tak jsem se rozhodl pro 2 analyzu v tomto svatostánku v americekém Newportu . Tohle je hodně zajimavý zápas a určitě bude vyrovnaný tak bych věřil že zde se bude hrat na 3 sety, ale nepředbíhejme .Souboj bude o to pikantnější že se střetnou 2 krajani co za sebou již něco maji .

Obrázek Obrázek Obrázek

Čas a datum : 04 července 2011, 21:05

Učastníci : Obrázek Bachinger Obrázek - Obrázek D.Brown Obrázek

Bachinger- Pro mě je tento německý hráč většim pojmem než Brown přesto oba jsou velice kvalitním tenisty . Bachinger to dokazuje ve 24 letech letos hodně předvadi celková bilance 29/15 neni k zahozeni . Hlavně kladan bilance je tedy na tvrdém povrchu a nasledně na umělem ( koberec) a dokonce i tráva kde to neni už tak slavne ale přece jen je pořad kladna . Dnes se budeme oprita o tvdý povrch a travičku, to je to co nás zajíma pro dnešek .
Na tvrdem Bachinger letos perfektně 14/4 . Povedl se mu hodně středsezony kdy v Guangzhou Challenger semifinale potom finale v Pingguo Challenger kde pdolehl Soeda . A nakonec v evropě Athens Challenger fianel kde ho vyhral tento turnaj . Pak přešel an pomalou antuku kde se mu absolutně nedařilo ... ze 4 turnaju včetně Pražské antuky nepřešel ani prvni kolo ! takže pomali povcrh neni nic pro něj ! a na závěr dodam dnešni povrch kdy hral Nottingham Challenger kde došel do finale kde podlehl hodně dobře hrajicímu G.Muller . Potom přešel právě do Londynského hodně kvalitního turnaje a bylo znát že soupeři jsou lepši nedostal se ani z jendoho prvního kola !!!

D.Brown Tak tento 26 let stary němec ma letos hodně velky problem s formou na začatku roku to vypadlo slušně ale naknec je to prozatim bilance 12/17 . Hodně se mu dařilo na natuce a nejlepe eště doma . Ale přesto nema leto žádny vysledek který bych si nějak moc vážil maximalně 2x semifinale v Johannesburg Challenger a na antuce v Rome Challenger ( v africe ale byla bídna učast ) spíše tomuto hráči vyhovuje antuka neboĎ nejvíce zápasu ma odehraných právě na tomto povrchu a je to taky jediný povrch kde je letos v kladne bilanci a to 5/4 zbytek jako tvrdý je 4/7 a nejduležitější pro nasá aktualně tráva 0/2 . Tyto 2 zápasy hral v Halle doma v německu ale nepřešel přes Florian Mayer ktery je dle mého spiše antuakř take . a později v Londyně kde neprošel přes kvaldu přes : Grega Zemlja ktery je pro mě ne moc dobrý hráč na trávě .

Závěr - - Myslim si že teno soubo je hodně nadceněn kurz na bachingera by měl byt nižší ale proč ne . Myslim si že Brown letos krom toho že nema formu se mu určitě nezačne dařit na trávě na ktere odehral všehovšudy letos 2 zápasy . Je to spšíe antukař . A Bachinger ma formu + na travě slavil nějaky ten uspěch + 7 zápasu na travě proč by neměl vyhrat ? !!!

TIP - Výhra Bachinger @ 1.70
Fandím Obrázek, Obrázek

Moje prácička :) http://www.tenisak2.cz/ + black list
POuze a jedině TE-NI-S a FOTBAL
<<

Masacek

Příspěvek pon 04. črc 2011 15:46:23

Re: Newport - Bachinger-D.Brown

Já hraju Browna
Nikdy se nehádej s blbcem nebo klesneš pod jeho úroveň
Obrázek Obrázek
<<

Bony22

Příspěvek pon 04. črc 2011 16:00:39

Tak se nehádejte a dejte kompromis over (který určo by mohl bejt) :D :D jinak tenhle matč bude asi dost vyrovnaný, radši vynechávám :) B-)
<<

PePe6

Příspěvek pon 04. črc 2011 16:32:51

over bych taky řekl i vyrovnane ale věřim bachimu více ....nevěřim že se hráč najednou zvedne a vyhraje cosik !!
Fandím Obrázek, Obrázek

<<

Masacek

Příspěvek pon 04. črc 2011 17:02:29

Já si nemůžu pomoct, ale vypsal bych kursy docela obráceně a proč ? Brown je velice solidní ravař, minulý rok tu hrál čtvrtfinále a porazil tu třeba i Querreyho . Letos na trávě ještě nevyhrál, ALE hrál vyrovnané utkání s Mayerem v Halle a neprošel v kvalifikaci přes Zemlju v zápase kdy byl lepší a nevyužil milion break ballů a Zemlja každou příležitost. Nicméně dobře podává a na trávě má rozhodně svou sílu. Bachinger je docela dement, neni to lepší tenista a prostě challengerovej hráč. Porazil třeba v challengeru Tursunova, ale na normální scéně jako je třeba Newport by se mu to nepovedlo. Já říkám, že Brown je favorit a podle mě postoupí, mám ho na tiketu.
Nikdy se nehádej s blbcem nebo klesneš pod jeho úroveň
Obrázek Obrázek
<<

PePe6

Příspěvek pon 04. črc 2011 17:36:42

Moc nemam rad to jak se říka minulí rok tam třeab zahral dobře a tak ono 365 dní je hdoně dlouho a ač se čeak že by hrač z davneho usěpch měl uspět ... je to rok a jiný zápas !!! proto bych na tom moc nestavěl ;-) jasně uvidim ani jendoho hráče jsem neviděl jak letos hraje takže krom toho že bachinger na čem stavim že hral na trávě letos o dost více zápasu . uvidime maši ;-)
Fandím Obrázek, Obrázek

<<

PePe6

Příspěvek pon 04. črc 2011 23:44:52

Tak over by došel ale lepši je pro mě výhra Bachingera sice jak jsme řikali hodně vyrovnaný zápas ale nakonec 6-7(7), 7-6(5), 1-6 TIP OK tak gratz kdo šel do toho
Fandím Obrázek, Obrázek

<<

stistko1

Příspěvek úte 05. črc 2011 11:42:07

Tak over by došel ale lepši je pro mě výhra Bachingera sice jak jsme řikali hodně vyrovnaný zápas ale nakonec 6-7(7), 7-6(5), 1-6 TIP OK tak gratz kdo šel do toho

pepe klobouk dolů!!!moc pěknej tip!!! :-bd

Zpět na Tenis