Y.H. Lu - Tommy Robredo

<<

Masacek

Příspěvek pon 20. čer 2011 13:22:15

Y.H. Lu - Tommy Robredo

21.6.2011 v 13:00

Obrázek

Y.H. Lu - Tommy Robredo

Obrázek

Lu měl generálku před Wimbledonem celkem slušnou. Viděl jsem ho hrát v Německém Halle, kde hrál velice dobře, porazil Nieminena a dovolím si tvrdit, že byl i lepší proti Mayerovi byť prohrál nekoncentrovaností v posledním gemy. Jinak jeho herní projev se mi velice zamlouval. Dobrá hra od základní čáry a velice solidní první servis. Jistě si vzpomenete, jak zde šokoval tento tenista minulý rok kdy se dostal přes Mayera a Roddicka až do čtvrtfinále. Od té doby je považován určitě za velmi kvalitního travaře a i on se na ní cítí o poznání silnější. Naposledy v Eastbourne sice zklamal s Kukushkinem, což jsem opravdu nepředpokládal, ale tohle je Wimbledon a zde ukáže sou sílu na tomto specifickém povrchu.

To Tommy Robredo žádnou geberálku na třetí Wimbledon sezony neměl. Trávě nikdy nepatřila mezi jeho nejoblíbenější povrchy. Navíc se vrací po problémech s kolenní šlachou, kterou si přivodil v Monte Carlu dva měsíce zpátky. Od té doby nehrál pořádný soutěžní zápas když pominu Boodles Tennis Challenge, kde nestačil ve dvou setech Haasemu. Na Wimbledon jezdí od roku 2001 a jeho maximem zde bylo třetí kolo, dál se nikdy nedostal. Tommy má předpoklady pro hru na antuce a zahrát umí i na hardu, ovšem tráva je ještě trochu něco jiného a nic pro něho to není. Minulý rok tu nestačil dokonce na Luczaka.

Obrázek
Když to shrnu, tak mi to vychází docela jasně. Tommy Robredo nehrál dva měsíce pořádný soutěžní zápas vinou kolenní šlachy a comeback zrovna na trávě nebude vůbec lehký navíc bez nějaké generálky. To Lu je na tom o poznání lépe, má tady z loňska co obhajovat a forma není špatná. V současnosti jsou to důvody proč lze tohoto malého Taipance favorizovat.

Kursy:
Hraje se sice až zítra, ale kursy jdou opravdu hodně dolů a já to koupím hned, protože zítra to bude už kursově nehratelné. Beru @ 1.65 u Expektu

Vzájemné zápasy:
Obrázek

TIP: LU @ 1.65 Obrázek

Obrázek
Nikdy se nehádej s blbcem nebo klesneš pod jeho úroveň
Obrázek Obrázek
<<

adiavy

Příspěvek úte 21. čer 2011 17:34:55

Re: Y.H. Lu - Tommy Robredo

dikes ;)
<<