Mikhal Kukushkin - Y.H. Lu

<<

Masacek

Příspěvek ned 12. čer 2011 20:56:00

Utkání začíná 13.6.2011 v 18:30

Obrázek

Obrázek

Lua jsem viděl minulý týden v Německu a potvrdil jen to, co sem předpokládal. Je to výborný hráč pro hru na trávě, kde dostal velikou sebedůvěru právě minulý rok, kdy se dokázal probojovat až do čtvrtfinále Wimbledonu v němž ve třech setech porazil i Andyho Roddicka. Lu hraje velice slušně od základní čáry a dokáže měnit rytmus hry a často si dokáže pomoct velice kvalitním prvním servisem. Minulý týden se mi celkem líbil, po bezchybném výkonu porazil Nieminena a vyrovnaně hrál i s Mayerem, akorát nezvládl poslední game, kdy podával na setrvání v utkání jinak byl možná i lepší hráčem. Zítra má super soupeře na rozjezd tímto turnajem.

Tím bude Kukushkin, který je mi sakra nesympatický. On to není špatný tenista, ale často do toho strašně "buší" a není trpělivý a za utkání dokáže vyprodukovat obrovské číslo nevynucených chyb. Jen si vzpomeňte na letošní Davis Cup, kde kdyby se nezranil Hájek, tak to nebyl schopný vyhrát. Hájek stál za základní čárou bez větší známky pohybu, bylo vidět, že nemůže, ale Kukačka to raději napálil z returnu přímo do sítě nebo dva metry za base lajnu. Navíc teď jsou tu generálky na Wimbledon a tráva je pro něho neoblíbený povrch. Vždyť ji vyhledává hrozně málo a minulém týdnu na ní hrál po třech letech a v životě na ní vyhrál pouze jednou. A že by měl vyhrát zítra proti kvalitnějšímu na tomto specifickém povrchu ? blbost.

Sázka:
Pro méně odvážlivé doporučuji vsadit sázku na Lu co se týče vítěze utkání, protože tam podle mě není pochyb, ale kursy jsou okolo @ 1.30 a to se mi moc nelíbí. Daleko raději si totiž zahraji vítězství 2-0 na sety. Kukushkin hrát na trávě a právě Lu je na ní hodně silný hráč, který si na ni věří od té doby, kdy byl ve čtvrtfinále Wimbledonu, může se chlubit tím, že na ní porazil Roddicka, což nemůže zrovna každý. Minulý týden hrál dobře a pokud to přenese do tohoto týdne, jakože jo, tak to nebude veliký problém.

Kursy na vítězství půjdou během zítřejšího dolu někam na @ 1.20 a tím pádem pochopitelně budou klesat i kursy na vítězství ve dvou setech. Proto sázím již dnes za @ 1.87. Lu místní prostředí zná, je zde potřetí za sebou, kdežto Kukushkin je zde vůbec poprvé. Good Luck

TIP: Lu 2-0 na sety @ 1.87
Obrázek

Obrázek
Nikdy se nehádej s blbcem nebo klesneš pod jeho úroveň
Obrázek Obrázek
<<

BuXo

Příspěvek ned 12. čer 2011 23:08:11

Re: Mikhal Kukushkin - Y.H. Lu

Skúsim si to zahrať, tak snáď dobre rozbehne turnaj %%-
<<

BuXo

Příspěvek pon 13. čer 2011 19:39:34

Sakra, mal som tam 2:0 a prehral hneď prvý set.. @-)
<<

kaneACS

Příspěvek pon 13. čer 2011 20:11:47

Je to idiot. X(
<<

Masacek

Příspěvek pon 13. čer 2011 20:32:18

LOL tak tohle nechápu, TIP KO X( X( X(
Nikdy se nehádej s blbcem nebo klesneš pod jeho úroveň
Obrázek Obrázek