|
|
Míváte na tiketu tenis? Pochlubte se
ned 12. čer 2011 20:27:52 od Masacek
Utkání začíná 13.6.2011 v 11:00 Nicolas Mahut - Adrian Mannarino Generálka na Wimbledon začíná a v Rosmalenu bude k vidění rovněž utkání čistě Francouzské. Obstará ho dvojice Mannarino - Mahut. Když se kouknu na Adriana Mannarino, tak ten si generálku na Wimbledon vybral již minulý týden v Queen'su, kde šokoval především vítězstvím nad Del Potrem a dostal se následně až do čtvrtfinále, já na to ale mám svůj pohled. Za prvé si myslím, že došel tak daleko trochu díky štěstí, protože v prvním kole Gulbis totální tragédie ale to již delší dobu, ve druhém kole skrečoval v dvoudenním utkání Simon a následně dvakrát v tiebreaku nečekaně porazil Del Potra, ale ten nehrál dobře. Ve čtvrtfinále byl vůbec poprvé pasován do role favorita s Wardem a zklamal. Prohrál ve třech setech a již na konci třetí sady sem si všiml, že docházely síly, sláblo procentu prvního servisu a nebylo to ono. I z tohoto hlediska si myslím, že to před Wimbledonem nijak přehánět nebude. Nicolas Mahut je stále značně kvalitní hráč pro travnaté povrchy. Komu utkvělo toto jméno v hlavě, tak to je především z okamžiku loňského Wimbledonu, kdy svedl neskutečnou bitvu s Isnerem, který vzešla do dějin a pokořila mnoho rekordů. Zápas tehdy skončil 70-68 v pátém setu. Minulý týden v Queen'su prohrál s Verdascem, ale ten hrál velice kvalitní tenis a tak určitě bude chtít více ukázal v Rosmalenu, kde startuje podobně jako Mannarino vůbec poprvé. Mahut je proslavený právě svým fantastickým servisem, který je na travnatém povrchu hodně platný. Sázka:Toto utkání mi z vedlejšího hlediska vychazí jako overové, ale já favorizuji Nicolase Mahuta, který podle mě bude více hladový po vítězství. Mannarino toho má z minulého týdne dost, hrál přerušovaná utkání deštěm což je náročná a ve čtvrtfinále již byla vidět únava. To Mahut odpočíval delší dobu a je o něm všeobecně známo, že na trávě může porazit každého. Spoléhat tak budu především na jeho servis a hru na síti. Vzájemná bilance je vyrovnaná 1-1 přičemž na trávě se potkali v roce 2009 a Mannarino dostal nášup 6-4, 6-2 Kouknul jsem na kursy a Mahut není favorizován a moc tomu nerozumím. OK Mannarino je o padesát příček lepší na žebříčku a hrál minulý týden čtvrtfinále dobře obsazeného turnaje, ale z jedné vlašotvky ho jen tak favoritem považovat nechci. Mahut je zkrátka na trávě strašně silným hráčem a Mannarino není typem hráče, který by ho měl nebo dokonce musel porazit. Nedokážu odhadnout jakým směrem se zítra budou kursy ubírat, ale já sázím Mahuta. Mannarino žádný extra travař není, dokáže na ní porážet antukáře a slabší hráče, ale takové štěstí, že porazil třeba Del Potra si vybral již minulý týden. Tip: Nicolas Mahut @ 2.09
Nikdy se nehádej s blbcem nebo klesneš pod jeho úroveň 
ned 12. čer 2011 20:39:41 od Arssis
No, tady jsem chtěl jít proti opravdu podle současný formy se mi líbí Mannarino, viděl jsem jeho zápas proti Del Potrovi a moc se mi líbil. Na kolik bodů z deseti tomu věříš?  Třeba budu rád, že si mě odradil  Dík
fotbal: Slovan Liberec tenis: Azarenka, Lisicki, Nieminen, Heliovaara, H. Kontinen, Murray sázkovka: 
ned 12. čer 2011 20:57:43 od Masacek
Mannarino bylo vidět, že toho měl už celkem dost. Ten program, kdy čekal až dochčíje atd. byl pro něj docela dost náročnej a před Wimbledonem se tu podle mě moc nepřetrhne.  Mahut je klasa na trávě ... Já tomu dávám 6/10
pon 13. čer 2011 0:08:18 od Hu
Masacek píše:následně dvakrát v tiebreaku nečekaně porazil Del Potra, ale ten nehrál dobře.
Na základě čeho nehrál dobře? Ten zápas nebyl vysílán. Masacek píše:Ve čtvrtfinále byl vůbec poprvé pasován do role favorita s Wardem a zklamal. Prohrál ve třech setech a již na konci třetí sady sem si všiml, že docházely síly, sláblo procentu prvního servisu a nebylo to ono. I z tohoto hlediska si myslím, že to před Wimbledonem nijak přehánět nebude.
Spekulace. Měl 3 dny na regenaraci, což je víc než dost. Masacek píše:Minulý týden v Queen'su prohrál s Verdascem, ale ten hrál velice kvalitní tenis a tak určitě bude chtít více ukázal v Rosmalenu, kde startuje podobně jako Mannarino vůbec poprvé.
Ten zápas nebyl o tenisové kvalitě Verdasca. Mahut se za stavu 2:3 zranil, když si fláknul při podání raketou do kolena. Následně si vzal medical timeout, ale kulhající a těžkopádně se pohybující neměl ve zbytku zápasu šanci. Ten úder nebyl tak zásadní, ale byl do kolena, ve kterém má zánět. Z příspěvků zde http://bit.ly/iiI1Yt a zde http://bit.ly/khVlHu se pak lze dozvědět, že ty problémy se u něj objevily už v prvním kole v Londyně a že nyní je dokonce nejistý jeho start na Wimbledonu. Masacek píše:Mannarino žádný extra travař není, dokáže na ní porážet antukáře a slabší hráče, ale takové štěstí, že porazil třeba Del Potra si vybral již minulý týden.
Zápas jsi neviděl a přesto víš, že měl štěstí... hmm, aha. Mannarinovi je teprve necelých 23 let a tohle je jeho první ostrý rok na okruhu ATP, takže moc příležitostí porážet nějaké extra hráče opravdu neměl. Nicméně jeho hra je na rychlých površích nesmírně nebezpečná.
pon 13. čer 2011 9:38:40 od Masacek
Hejhula docela dost poznáš z higlightu ...  Mahut jdou kursy nahoru a já zkouším ještě ted ho za 2.39
pon 13. čer 2011 13:05:38 od Arssis
Tak dik, ze jsem ho nakonec nevsadil, a dal jsem dneska jenom lisicki.
fotbal: Slovan Liberec tenis: Azarenka, Lisicki, Nieminen, Heliovaara, H. Kontinen, Murray sázkovka: 
Zpět na Tenis