Viktoria Azarenka - Maria Sharapova

<<

Masacek

Příspěvek pát 13. kvě 2011 11:49:30

Viktoria Azarenka - Maria Sharapova

Utkání se hraje 13.5.2011 v 19:30

Obrázek Viktoria Azarenka - Maria Sharapova Obrázek

Již jednou jsem psal, že soušasná Viktoria Azarenková je hodně silná a v současnosti má potenciál na to, aby získala klidně titul na French Open. Má výbornou formu, vyhrála turnaj na hardu v Miami, kde mimochodem ve finále smetla Sharapovou a vyhrávala i na antuce, konkrétně v Marbelle bez ztráty jediného setu. Minulý týden byla na tvrdší a rychlejší antuce v Madridu ve finále, ale tentokrát jako favoritka zklamala proti Petře Kvitové, která ovšem hrál parádně. V Římě je antuka pomalejší, ale to ji žádné problémy nedělá. Je vidět, že se ve výměnách hodně věří a sama to v několika rozhovorech přiznala, že je momentálně hodně silná.

Od Sharapové jsem čekal trochu lepší výsledek v Madridu, kde charakteristika antuky by jí měla papírově sedět více než ta zdejší, ale nestačila hned v osmifinále na Cibulkovou, které pdolehla ve dvou setech. Tady si zatím počíná suverénně, ale soupeřku typu Azarenkové tu zdaleka ještě nepotkala. Ruska má světové čtyřce co oplácet, vždyt ji sebral triumf v Miami, ale pomsta se tentokrát konat nebude. Co jsem viděl od ní minulý týden, tak herní projev zdaleka nebyl ta kvalitní a to dnes rozhodne. Bylo by pro mě určitě překvapením, kdyby rozjetá Azarenka shořela na Marii, kterou porazila lehce letos i na hardu.

Verdikt:
Viděl jsem jejich poslední zápas v Miami na tvrdém povrchu a ten Azarenka vyhrála jedoznačně ve dvou setech. Od té doby její forma zůstala tak dobrá a její chuť vyhrávat je obrovská. Nebudu podceňovat kvaltiy Marie Sharapové, ale dnes znovu stačit nebude. Ani jedna nemá antuku za svůj TOP povrch, ovšem jsem přesvědčen, že ta v Římě bude úspěšná pro Běloruskou tenistku.

Vzájemné zápasy:
Na vzájemné utkání vede Azarenková 3-2, ovšem ani jednou se nehrálo na pomalé antuce. Dnes to bude tedy premiéra a to hořká pro Sharapovou, která dnes prohraje se světovou čtyřkou již potřetí v řadě. Naposledy se potkali v již zmiňovaném MIAMI !

TOP Kursy a pohyby:
Je to takové smíšené, někde to stoupá na Azarenkovou a někde zase na Sharapovou. Nicméně u Pinnacle se to již vyšplhalo na úžasných @ 1.70 což nemůžu odmítnout. Ostatní mají cca. 1.55-1.60

Tip: Azarenka @ 1.70 Obrázek

Obrázek
Nikdy se nehádej s blbcem nebo klesneš pod jeho úroveň
Obrázek Obrázek
<<

Masacek

Příspěvek pát 13. kvě 2011 12:22:14

Re: Viktoria Azarenka - Maria Sharapova

bez názorů ? :ymblushing:
Nikdy se nehádej s blbcem nebo klesneš pod jeho úroveň
Obrázek Obrázek
<<

Rafa

Příspěvek pát 13. kvě 2011 12:25:54

Těžký zapas....obě hráčky jsou utočný tip,takže to bude spíš o tom,kdo udělá méně chyb.....good luck ja toto vynechávám
<<

Arssis

Příspěvek pát 13. kvě 2011 21:53:35

Škoda skreče, věřil jsem jí...
fotbal: Slovan Liberec
tenis: Azarenka, Lisicki, Nieminen, Heliovaara, H. Kontinen, Murray
sázkovka: Obrázek

Zpět na Tenis