Novak Djokovič - Thomaz Bellucci

<<

Masacek

Příspěvek sob 07. kvě 2011 6:34:11

Novak Djokovič - Thomaz Bellucci

Zápas začíná 7.5.2011 v 19:00

Obrázek

Obrázek Novak Djokovič - Thomaz Bellucci Obrázek

Stále platí ten fakt, že svěřenec pana Vajdy, Obrázek Novak Djokovič letos stále ještě nepoznal hořkost porážky a vyrovnal tak rekord. Do této chvíle vyhrál v letošním roce podniky na hardu z Australian Open, v Dubaji, Indian Wells a Miami. Na antuce zatím triumfoval minulý týden v Bělehradě. V Madridě porazil Andersona, který se dlouho držel a o den později Garcia-Lopeze jenž doslova nevěděl kde mu hlava stojí. Zvládl dokonce i včerejší těžké utkání s Davidem Ferrerem což je jedna z největší antukářských jistot. Jsem zvědavý, jestli po Madridu bude stále jeho šnura bez prohry aktuální, protože očekávám znovu finále s Rafaelem Nadalem a ten by měl určitě mít navrch. Jenže Djokovič je momentálně natolik nahoře jak po herní, tak mentální stránce aby dokázala eliminovat Nadala i na antuce.

Na Obrázek Belluccim jsem si vylámal zuby předevčírem, kdy porazil Murrayho a také včera s Berdychem. Včera mu utkání opravdu sedlo a byl především hodně efektivní co se týče proměnování šancí. Celý první set si na příjmu příliš "neškrtal" a následně zvládl tiebreak ve velikém stylu 7-2. Ve druhém setu mu stačil jeden break ball a bylo po zápase, ale nutno uznat, že Tomáš toho zase tolik nepředvedl. Je asi jasné, že dnes nebude stačit na Djokoviče ani ten výkon ze včera a šance na úspěch jsou hodně minimální. Jak jsem říkal již několikrát, mě se Bellucciho hra příliš nezamlouvá, nevidím v něm jistotu.

Verdikt:
Jesliže dokázal v hranici dvaceti her udržet Djokovič Andersona i Garciu-Lopeze, tak si myslím, že to dokáže i s Thomazem Belluccim. Mezi oběma je stále rozdíl minimálně třídy a na kurtu to bude jasně znát, protože ten momentální Djokovič je k neporažení. O vítězi vůbec nepochybuji, ale kursy za nic nestojí a tak zkusím under 20 her, jelikož nějaké trápení ze strany Srba rozhodně neočekávám. Počítám minimálně s kursem 1, jestliže utkání skončí 6-4, 6-4.

Vzájemné zápasy:
Na vzájemné zápasy vede Djokovič 1-0. To jediné utkání odehráli oba minulý rok na antuce v Římě a z dvousetového vítězství se radoval Srb. O tom, že dnes to bude podruhé nepochybuje snad nikdo.

Vývoj formy:
Obrázek - Novak Djokovič

Obrázek - Thomaz Bellucci

TOP Kursy a pohyby:
Kursy na vítězství zápase nestojí za řeč, protože se pohybují okolo @ 1.10. Co se týče under dvaceti her, tak je vidět, že u SK se tomu věří více než overu. Já bych vypsal férovou hranici o game nižší než je tato. Nejvýhodnější je vsadit tuto hranici u Pinnacle.

Tip: Under 20 games (v případě výsledku a při součtu přesně dvaceti gemů je počítán kurs 1) @ 1.85 Obrázek

Obrázek
Novak Djokovič
%%-
Nikdy se nehádej s blbcem nebo klesneš pod jeho úroveň
Obrázek Obrázek
<<

Maradona

Příspěvek sob 07. kvě 2011 8:00:33

Re: Novak Djokovič - Thomaz Bellucci

Já osobně hraju hdc 0:5 tip 02. Bellucci má vynikající servis a Djokovič na antuce není bůh.
<<

Masacek

Příspěvek sob 07. kvě 2011 10:31:25

Bůh na antuce není, ale s Belluccim ve dvou zamává si myslím ;)
Obrázek Obrázek
<<

Maradona

Příspěvek sob 07. kvě 2011 10:37:07

Masacek píše:Bůh na antuce není, ale s Belluccim ve dvou zamává si myslím ;)

Ve dvou setech si taky myslím, ale Bellucci má dobré podání, takže nějak kolem 6:4 6:4 - 6:4 6:3 - 6:3 6:3
<<

Masacek

Příspěvek sob 07. kvě 2011 10:43:31

To by mi stačilo ;)
Obrázek Obrázek
<<

Masacek

Příspěvek sob 07. kvě 2011 20:15:31

TIP KO, sorry ! X(