Viktoria Azarenka - Petra Kvitová

<<

Masacek

Příspěvek ned 08. kvě 2011 10:55:31

Viktoria Azarenka - Petra Kvitová

Zápas začíná 8.5.2011 v 15:30

Obrázek

Obrázek Viktoria Azarenka - Petra Kvitová Obrázek

Finále WTA Madrid a v hlavní roli a naše tenistka Petra Kvitová, kterou vyzve Azarenková. Druhá jmenovaná jde utkání určitě jako favoritka, ale jistě ji nic lehkého nečeká. Petra Kvitová totiž předvádí letošní rok super výkony a posune se dokonce do TOP 10 v žebříčku WTA. V aktuálním Madridu ztratila set pouze ve čtvrtfinále s Cibulkovou jinak vše zvládla ve dvou setech a to hrála např. proti Zvonarevové či včera s Li Na, které prakticky nedala žádnou šanci. Petra byla největším stavebním kamenem našeho Fed Cupového tažení v semifinále s Belgií, kdy vyhrála oba singly. Momentálně je z ní hráčka, na kterou se dá v důležitých chvílích hodně spolehnout.

Viktoria Azarenková je ale jedna z nejtěžších soupeřek, kterou mohla vůbec potkat. Jsem toho názoru, že pokud ji vydrží momentální forma, tak může dojít na blížícím se French Open hodně daleko a možná ho i vyhrát. V Madridě zatím ztratila set pouze se Šafářovou. Včera nedala prakticky žádnou šanci ani Goergesové, která má slušnou formu. Je vidět na její hře, že si hodně věří a já jsem přesvědčen, že ten největší úspěch na ní letos teprve čeká, protože má na hodně.

Verdikt:
Zápas jednoznačný nečekám. Již jedna česká tenistka dokázala vzít Azarenkové set na aktuálním podniku a já věřím, že Petra je schopná minimálně také ten set vyhrát. Potkají se dvě hráčky ve vynikající formě a já to vidím na vyrovnaný zápas, čili sázím over 21.5 gemu.

Vzájemné zápasy:
V bilanci vzájemných zápasů vede Azarenka poměrem 2-1. Naposledy se ale radovala Petra vítězstvím ve Wimbledonu výsledkem 7-5, 6-0. Tak jednoznačné vítězství to dnes zřejmě nebude, ale šance rozhodně má.

Vývoj formy:
Obrázek - Viktoria Azarenka

Obrázek - Petra Kvitová

TOP Kursy a pohyby:
Je vidět, že vyrovnanější utkání neočekávám jen já, ale více sázkařů. Kurs na over v hranici 21.5 jde dolu a není divu. Nejvýhodnější nákup lze momentálně udělat u Pinnacle v luxusních @ 2.03

Tip: over 21.5 @ 2.03 Obrázek

Obrázek

%%-
Nikdy se nehádej s blbcem nebo klesneš pod jeho úroveň
Obrázek Obrázek
<<

Rafa

Příspěvek ned 08. kvě 2011 11:11:53

Re: Viktoria Azarenka - Petra Kvitová

Dle me jasně vyhraje Azarenková,formu má hodně solidní a Kvitová ještě na takovou hráčku na antuce nenarazila,když vezmu v potaz to,že Viki sebrala set je nŠafářová,tak to bude z toho důvodu,že Azarenkové se na levoruké hráčky moc nedaří a má s nima hodně problému.
Na kurzy jsem nekoukal,tak proto jen řikám,že Viki postoupí přes Petru dal

good luck
<<

Masacek

Příspěvek ned 08. kvě 2011 18:34:16

Re: Viktoria Azarenka - Petra Kvitová

Kvitová vyhrála 2-0, ale over tam je ;)
Nikdy se nehádej s blbcem nebo klesneš pod jeho úroveň
Obrázek Obrázek

Zpět na Tenis