pon 02. kvě 2011 22:31:34 od Masacek
Zápas začíná 3.5.2011 v 21:00
Francesca Schiavone - Sara Errani 
Francescu Schiavone jsem obrazem viděl naposledy ve Stuttgartu proti Radwanské, kde nepodala dobrý výkon. Ten zápas prohrála v celku jednoznačně, ale nelze brát ohled na jeden jediný zápas. V Madridu už to bylo lepší, když prokázala pevnější nervy a nebezpečnou Pengovou porazila ve dvou setech. I minulý rok byl pro Madrid takovým odrazovým můstkem, ve kterém v osmifinále odehrála vyrovnaný boj s Venus a následně se radovala ze zisku grandslamového titulu na French Open. Je tedy co obhajovat a je pravý čas se dostávat do té pohody. Francesca je pracovitá tenistka, která hodně chce a určitě má předpoklady proto znovu uspět.
Soupeřkou pro druhé kolo ji bude
Sarra Errani, což není špatná hráčka, ale zatím bych řekl, že dokáže porážet a být aktivnější v roli favoritky nebo vyrovnaného zápasu. Jakmile se proti ní postaví někdo papírově lepší, dejme tomu z první desítky, tak je pochopitelně zle. Minulý týden byla sice v semifinále na WTA Barcelona, ale pro mě to bylo spíše zklamání poté co vypadla s Hradeckou.
Verdikt:Jsem názoru, že loňská vítězka French Open bude momentálně nabírat formu a s Erraniovou si poradí. Její tenisové kvality a hra na antuce dokážou být na TOP levelu a já doufám, že tam pomalu Francesca směřuje. Sázím tedy na její vítězství což mi přijde jako velmi dobrý tip.
Vzájemné zápasy:Hráčky spolu ještě nehrályVývoj Formy:
- Francesca Schiavone
- Sara ErraniTOP Kursy a pohyby:I ve světě je oblíbenou sázkou ta na úspěch Schiavone. Erraniová rozhodně není špatná hráčka, ale zítra to stačit nebude. TOP kurs drží Betfred na @ 1.50, já sázím @ 1.45 u Pinnacle. GLTip: Francesca Schiavone @ 1.45
Francesca Schiavone 
GL
Naposledy upravil
Masacek dne pon 02. kvě 2011 22:53:37, celkově upraveno 1
Nikdy se nehádej s blbcem nebo klesneš pod jeho úroveň