Estoril: Cuevas-Bellucci

<<

Kuba8

Příspěvek čtv 28. dub 2011 20:36:50

Estoril: Cuevas-Bellucci

V Portugalsku se utkájí dva borci z Jižní Ameriky, typičtí antukáři Pablo Cuevas s Uruguaye, proti Thomazi Belluccimu z Brazílie.

29.04 12:00

Obrázek Pablo Cuevas Obrázek vs. Obrázek Thomaz Bellucci Obrázek

Mezi oběma hráči je mezera 30 míst, kdo že je výš? Je to Brazilec Bellucci který je 31. na světě, Pablo můj favorit je na 61. místě a je o dva roky starší.

Obrázek

Pablo Cuevas je 25 letý Urugvajec, typický antukář který má tento rok dobrou "slinu" hlavně poslední obdobbí, svůj poslední turnaj na tvrdém povrchu předvedl velice dobré výkony když dokázal porazit Berrera a potom domácího miláčka Andy Roddicka 2-0 na sety, pak vypadl se Simonem ve třech setech. V Davis Cupu pro svoji zem dokázal vyhrát dvě utkání proti kvalitním soupeřům Fallovi a Giraldovi, vše lehce. Po tvrdém povrchu si zajel do Houstonu tam byl dokonce až v semifinále. V Barceloně ho vyřadil ve třech setech Anderson který je pro mě obrovským překvapením na antuce, má velice slušné výsledky. V Portugalském Estorilu si poradil v prvním kole s velice nebezpečným Španělem Ribou 6-2 6-4. Ve druhém kole dostal těžkého soupeře Jo-Wilfrieda Tsongu toho nečekaně porazil 6-2 7-6, v TB vyhrál 7-0! Když ve druhém setu předvedl skvělý obrat. Tsongovi nabídl za celý zápas jen jeden brejkbol a ten Francouz využil, skvělá bilance na servise.

Thomaz Bellucci bude soupeřem Cuevase, ten měl dobré výsledky v Jižní Americe ve své rodné krajině se mu opravdu dařilo, ale teď v Evropě je to hrůza dle mého názoru. V Monte Carlu chytl Simona, zápas jsem viděl a Bellucci hrál opravdu strašně, měl i ošetřování jednalo se o něco na chodidle ale to asi nebude žádná hrůza. V Barceloně obdržel prohru 0-2 s Giraldem s Kolumbijcem kterému se v Evropě taky nedaří. Což mě dost udivilo tenhle výsledek. V Portugalsku měl zatím slabé soupeře. Ale měl s nimi obrovské problémy. V prvním kole dostal kvalifikanta Dána Nielsena který je až ve třetí stovce, s tím prohrával v prvním setu už 2-5! Nakonec to otočil a vyhrál 2-0 na sety. Ve druhém kole dostal Rogera Vassellina z Francie, s tím měl veliké problémy opravdu veliké. Nakonec zvítězil 6-3 5-7 7-5, odvracel už nějaké matchbally byli minimalně 3 pokud mě pamět neklame.

Pablo Cuevas je velice dobře rozjetý v Portugalsku, šlape jako hodinky, výhry měl dobré s přehledem, měl těžší soupeře, netrápi se, skvěle servíruje. Naproti němu stojí obrovsky trápicí se Bellucci který dělá strašně moc chyb a nehraje prostě dobře, Cuevas je favoritem a já to potvrzuji, bylo by pro mě obrovské překvapení kdyby Cuevas nevyhrál, neberu to jako tutovku žádných 9/10, ale věřím tomuhle dost, Pablo je kvalitní a teď předvádí daleko lepší výkony než jeho soupeř který se trápí, očekávám veliký boj ze kterého vyjde CUEVAS jako vítěz, Fortuna nabízí velice dobrý kurz, který počítam že bude zítra velice klesat, proto sázím už rychle teď za dobrý kurz, GL i Vám %%-

Obrázek

Můj tip:

Cuevas-Bellucci
1
1.44 Obrázek
1.52 Obrázek
1.48 Obrázek
1.53 Obrázek
Moje statistiky analýz od 1.8. 2012

OK: 3

KO: 2

Moje tenisové tipy za všechny období:

OK- 78
KO- 28
<<

Kuba8

Příspěvek pát 29. dub 2011 8:20:09

Re: Estoril: Cuevas-Bellucci

Utkání začne ve 13:30.

OK- 78
KO- 28
<<

PetrMiks

Příspěvek pát 29. dub 2011 8:36:46

Pěkná analýza,jen bych podotkl,že Bellucci není špatný hráč a s Vassllinem měl problem protože Vassellin byl rozjetej z kvaldy,ale s tipem souhlasím,protože k tomu nahrává i to,že Bellucci ke konci druhého setu a hl. v třetím setu měl opět problém s pravou nohou,takže i to nahrává k výhře Cuevase,že Thomaz nebude 100% Ok :) takže Hodně štěstí
<<

Maradona

Příspěvek pát 29. dub 2011 8:39:48

Souhlasím. Na lístku ho mám už od včerejška za kurz 1.51 GL
<<

Luis66

Příspěvek pát 29. dub 2011 8:42:31

Také souhlasím,Cuevas by měl zvítězit:). GL:)
<<

hranol

Příspěvek pát 29. dub 2011 14:14:15

Tedka jsem se dokoukal a Cuevas zvitezil bez nejakych vetsich problemu 2:0 na sety a to ....6:4 6:2...diky za tip....svezl jsem se.....

:-h :ympeace:
Obrázek
Obrázek
Obrázek
<<

Mysak

Příspěvek pát 29. dub 2011 14:54:13

Čaute všichni,zdravím vás,Dík za skvělý tip Kuba8 svezl jsem se ;) ,jinak jsem pěkně nasraný dneska mi vyšel Cuevas a F.Mayer,a posral mi to Grannollers,jsem blb a truhlík,nechtěl jsem ho dávat měl jsem napsané dva bez té sračky Granollerse,sledovali jste prosím vás někdo ten zápas,mě připadalo,že to bylo podplacené nebo vypuštěné to je hnus,jak mohl porazit Troického 2:0 na sety,prosím někoho,kdo to sledoval o vyjádření
Díky
mějte se
gl. hodně štěstí
<<

Jay

Příspěvek pát 29. dub 2011 15:04:54

alá José Mourinho, za vším jsou peníze že :)

ono se taky může stát, že večer před zápasem sežereš prošlý jídlo, nebo chytneš chřipku, nebo uklozneš na schodech a natáhneš si svalík, špatně se vyspíš, přijdeš na to, že to je někdo blízký nevěrný, což pořádně zamává s hlavou, někdy ti prostě soupeř nesedne, nesedne ti počasí, teplota, tlak, vlhkost, atd. jestli mám pokračovat, tak řekni, myslím, že ten kdo dělal a dělá sport na vrcholový úrovni, tak to sám moc dobře zná. Aneb i mistr tesař se někdy utne.

Proboha lidi probuďte se, proč existují sázkové kanceláře? Protože i favoriti prohrávají a na tom ty kanceláře vydělávají. Vykašlete se na práci, na školu, začněte tvrdě makat, objíždět závody, turnaje, soutěže a poznáte jak to chodí. Z pohodlí a teplíčka domova je to úplně jiný kafe.

Teď se do mě pusťte, ale už mi nebaví číst dokola ty, co nadávají po prohraným tiketu, jak v tom musí být peníze a jak je všechno podplacený. Už je mi z toho vážně zle...
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
<<

Kuba8

Příspěvek pát 29. dub 2011 15:16:46

Gratulace všem, TIP jak bylo řečeno OK, Já dnes hrál Paire+Cuevas za víc takže paráda :) :ymhug:

Mysak: Zápas jsem neviděl. To co říká Jay je pravda, je sice taky pravdou, že někdy v zápasech něco je, ale není to po každý co prohraje a favorit a když už to je tak na challengerch :) GL pro příště.

OK- 78
KO- 28
<<

Bimbo

Příspěvek pát 29. dub 2011 15:20:28

alá José Mourinho, za vším jsou peníze že

ono se taky může stát, že večer před zápasem sežereš prošlý jídlo, nebo chytneš chřipku, nebo uklozneš na schodech a natáhneš si svalík, špatně se vyspíš, přijdeš na to, že to je někdo blízký nevěrný, což pořádně zamává s hlavou, někdy ti prostě soupeř nesedne, nesedne ti počasí, teplota, tlak, vlhkost, atd. jestli mám pokračovat, tak řekni, myslím, že ten kdo dělal a dělá sport na vrcholový úrovni, tak to sám moc dobře zná. Aneb i mistr tesař se někdy utne.

Proboha lidi probuďte se, proč existují sázkové kanceláře? Protože i favoriti prohrávají a na tom ty kanceláře vydělávají. Vykašlete se na práci, na školu, začněte tvrdě makat, objíždět závody, turnaje, soutěže a poznáte jak to chodí. Z pohodlí a teplíčka domova je to úplně jiný kafe.

Teď se do mě pusťte, ale už mi nebaví číst dokola ty, co nadávají po prohraným tiketu, jak v tom musí být peníze a jak je všechno podplacený. Už je mi z toho vážně zle...

Naprosto s tebou souhlasím... sám dělám vrcholově sport a vím jaké to je ;)!! Jinak k tomu zápasu... měl jsem na Volandriho... Troicky hrál včera tragicky takže to, že ho porazil nebylo žádné překvapení!!
Analýzy: 2 OK - 2 KO

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
<<

Rafa

Příspěvek pát 29. dub 2011 15:29:05

Nebylo to podplacené ja to sledoval a proste Volandri byl ve všech směrech lepší,samo mě překvapilo,že Granollers končí
<<

Hu

Příspěvek pát 29. dub 2011 16:28:16

Jay píše:Teď se do mě pusťte, ale už mi nebaví číst dokola ty, co nadávají po prohraným tiketu, jak v tom musí být peníze a jak je všechno podplacený. Už je mi z toho vážně zle...

Pokud by člověku mělo být zle pokaždý, když vidí nějakýho primitiva, tak by si život moc neužil :) Nestandardní zápasy samozřejmě existují, ale jsou poměrně snadno odhalitelné podle pohybu kurzů a především podle objemu peněz na ně vsazených.
<<

hranol

Příspěvek sob 30. dub 2011 8:39:08

Me vysly tipy na Cuevase na na Paireho a ztroskotal jsem na Stepankovi,ze prohraje.....ten Nemec nehral vubec nic,den pred tim hral Stepanek s tou Jamajskou opici naturalizovanym Nemcem Brownem a to byl tenis.....vcera Stepanek na pul plynu a v druhem setu mu dal dokonce kanara...zuril jsem,protoze Kohlschreiber nehral vubec nic......trosku bojoval v prvnim setu...
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Zpět na Tenis