Monte Carlo: David Ferrer - Viktor Troicki

<<

confused

Příspěvek čtv 14. dub 2011 19:54:01

Monte Carlo: David Ferrer - Viktor Troicki

Monte Carlo 2011

15.4. 11:05

Obrázek David Ferrer - Viktor Troicki Obrázek

Obrázek
David Ferrer

ATP Monte Carlo:

Po delší době sem zas přispěju svým tipem, který bude jak jinak, než z podniku v Monte Carlu - konkrétně se bude jednat o souboj Španěla Ferrera a Srba Troickiho.

David Ferrer, to je zkrátka na antuce velký hráč, podle mého názoru druhý nejlepší na okruhu a tajně doufám, že Rafael Nadal se ve finále utká právě s tímto devětadvacetiletým krajanem. Na antuce zkrátka letos ze sedmi odehraných zápasů nenašel přemožitele, ikdyž se letos zúčastnil jediného antukového turnaje, který logicky vyhrál, což bylo v mexickém Acapulcu. Nelze říct, že by zde měl jednoduché soupeře, jelikož například Monaco, Dolgopolov nebo Almagro svoje kvality určitě mají, ale na Španěla to prostě nestačilo. V Monte Carlu zatím Ferrer odehrál dva zápasy. V tom prvním ho čekal jeho krajan Feliciano Lopez, který z kurtu nakonec odcházel se sklopenou hlavou a pořádným výpraskem v podobě 2-6 0-6. Ferrer hrál opravdu výborně, minimálně kazil a přesnými údery do strany dvorce si s Lopezem dělal co chtěl, přičemž svůj výkon okořenil pěti esy, což u něj není moc vídaná věc. V druhém zápase nastoupil proti mladému talentovanému Milosi Raonicovi z Kanady. Ikdyž Raonic dokázal v předchozím zápase překvapit Gulbise, proti světové šestce to očekával asi málo kdo, a taky že jo. Ferrer Kanaďana ve dvou setech do slova "povodil", ikdyž za to z velké části mohli Raonicovi chyby a neúspěšnost prvního servisu, přičemž Raonic dal jediné eso, což u něj taky není zas tak obvyklé a po zápase tedy na světelné tabuli svítilo skóre 6-1 6-3.

V cestě mu tentokrát bude stát Srb Viktor Troicki. Ten mě letos na antuce zatím bohužel hodně zklamal. Je fakt, že Monte Carlo je jeho letošním prvním antukovým turnajem a náhlý přechod z rychlejších povrchů na antuku není jednoduchý, ale Srb mě ani v jednom z jeho tří (dvou a půl) zápasů v Monte Carlu nepřesvědčil. Do prvního duelu nastupoval proti "domácímu" veteránovi Lisnardovi, který už v poslední době hraje spíš "rekreačně". Troicki se s ním v prvním setu převelice trápil a o vítězi musela rozhodnout až zkrácená hra, kde byl nakonec Srb úspěšnější a druhý set už si s přehledem pohlídal. V druhém zápase ho čekal antukář Fognini, což byl pro Troickiho podstatně tvrdší oříšek. První set sice Srb strhl na svoji stranu, ale v druhé sadě se trápil a Italovi v ní nakonec podlehl rozdílem brejku 4-6. Třetí set už s dávkou štěstí ovládl a v zápase nakonec dokázal zvítězit, ale jeho výkon byl opravdu nejistý a k vyřazení mu nechybělo mnoho. V dnešním zápase nastoupil proti Španělovi Tommymu Robredovi, se kterým byl poprvé na turnaji v roli outsidera, což se také potvrdilo už v první sadě, kterou ovládl Španěl 6-3. Ve druhé sadě si ale Robredo obnovil zranění stehna a to pro Troickiho byla spása, protože si troufám říct, že pochybuju o tom, že by Srb utkání otočil.

Můj tip:

Jak jsem zmínil v analýze, Ferrer je na antuce dominantní a s Troickim by neměl mít výraznější problémy, a proto si za solidní kurs zahraju jeho výhru ve dvou sadách.

David Ferrer - Viktor Troicki

- 2:0 @ 1.4 Obrázek

GL %%-
<<

bananajoe

Příspěvek pát 15. dub 2011 9:02:08

Re: Monte Carlo: David Ferrer - Viktor Troicki

Na fortune je momentalne uz len 1,29 kurz a ja nevidim zmysel v tom davat to za taky kurz, keby tam bolo aspon tych 1,40 :/
Naposledy upravil bananajoe dne pát 15. dub 2011 10:00:14, celkově upraveno 1
MIGHTY REDS
Obrázek Obrázek
<<

milek82

Příspěvek pát 15. dub 2011 9:18:42

tento tip se mi líbí jidu do toho....
<<

mahrrr

Příspěvek pát 15. dub 2011 9:24:32