Monte Carlo: Gasquet-Istomin

<<

Kuba8

Příspěvek ned 10. dub 2011 19:03:32

Monte Carlo: Gasquet-Istomin

Francouz Gasquet bude hrát proti Istominovi.

11.04 11:00

Obrázek Richard Gasquet Obrázek vs. Obrázek Denis Istomin Obrázek

"Domácí Ríša Gasquet je v žebříčku na 18. pozici, jeho soupeř ze země Uzbekistánu je 53.

Obrázek

Richard Gasquet se minulý rok na antuce ukázal v parádním světle, měl vynikájící výsledky, na své pouti dokázal porazit antukáře jako je Verdasco, Starace, Montanes, Golubev. Tento rok se na antuce zatím neukázal, ale přesto na tvrdém skvělé výsledky 13/7. Naposledy ho vyřadil Djokovic v Indian Wells a v Miami perfektně rozjetý Mardy Fish, tam už Gasquet nestačil. Uvidíme jak se uvede na antuce.

Istomin je tento rok naprosto bez formy a když se teď bude hrát na antuce na které za minulý nahrál 17 zápasů, a má soupeře Richarda Gasqueta tak nevím jestli je to pro něj to pravé. Tento rok je Istomin prostě velice podprůměrný tomu i odpovídají výsledky, prohry s Hernychem, Seppim, Mathew Ebdenem to není to pravé co by si asi Uzbekistánec Istomin přál tento rok hrát.

Gasquet je jednoznačně daleko lepším hráčem, má lepší formu navíc poslední sezonu zanechal velice dobrý dojem na antuce, Istomin ani moc ne a tak budu věřit kvalitnějšímu hráči jímž je Richard Gasquet.

Můj tip:

Gasquet-Istomin
1
1.22 Obrázek
Moje statistiky analýz od 1.8. 2012

OK: 3

KO: 2

Moje tenisové tipy za všechny období:

OK- 78
KO- 28
<<

Mysak

Příspěvek pon 11. dub 2011 14:51:22

Re: Monte Carlo: Gasquet-Istomin

Tip OK,5:7,6:3 a 6:4,ale byla to dřina,ten Istomin měl,ale štěstí
Dík za tip svezl jsem se
gl.
;)
<<

hranol

Příspěvek pon 11. dub 2011 19:44:34

Re: Monte Carlo: Gasquet-Istomin

Njn......svezl jsem se diky ,ale vypalil me Giraldo....byl jsem taky presvedcenej,ze ho udela toho Gimena.....hrali tenis horsi nez baby.....to jen na okraj...hlavne,ze Ti vyslo tohle.... \:D/

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Zpět na Tenis