|
|
Míváte na tiketu tenis? Pochlubte se
pon 11. dub 2011 19:45:13 od bombik
Gulbis Ernests vs. Raonic Milos 12.4. 16:00Monte Carlo MASTERS- Antuka (Gulbis Ernests)Velice zajímavý zápas se odehraje ve 2. kole v Monte Carlu. Pro mě je zajímavý hlavně v tom, že se v tomto zápase střetnou moji 2 nejoblíbenější hráči hned po Tomášovi a doufám, že se v tomto zápase bude na co koukat. Gulbisovi se tento rok příliš nedařilo, ale vypadá to že s příchodem nového trenéra se opět jeho hra začně zlepšovat když tu v 1. kole přejel Dolgopolova. Od Miloše nevím přesně co čekat. Od raketového startu, o kterém nemusím nic psát. Teď ale přišli 2 prohry s Harrisonem a Dev Varmanem a zdá se, že se stroj zastavil. Ani zde mě vlastně moc nepřesvědčil když sice vyhrál, ale dostal od Llodry kanára. Jsem tedy dost zvědavý jak dopadne tento zápas na antuce mezi hráči, kteří na tomto povrchu příliš mnoho neodehráli. I když možná víc věřím Gulbisovi je škoda, že je na něj až tak malý kurz, ale spíš věřím v over na gamy. Přece jen na antuce a celkově mi přijde, že Miloš má teď s podáním menší problémy, ale tento zápas si nemůžu nechat ujít.TIPGulbis - Raonic 22,5 gamu + 1.8
Analýzy od 8.10 do ???:Analýzy: TIP OK: 1 TIP KO: 0 
pon 11. dub 2011 20:04:17 od confused
Na tento zápas se moc těším a jakožto fanoušek Milose si ho prostě musím vsadit i tentokrát (od kvaldy na AO ho sázím každej zápas), ikdyž je možná Gulbis favorit, ten kluk má hodně nevyrovnaný výkony a určitě v sobě má velkej potenciál, ale bohužel ho nevyužívá. To je prostě typ hráče, kterej když se dobře vyspí, tak dokáže porazit fakt kohokoliv (viz loňská výhra nad fedexem v římě) a když se mu nechce tak zas naopak prohraje s průměrným hráčem. Dolgopolova přejel solidně, ale když sem se díval na čísla, tak mu k tomu Dolgopolov hodně přispěl nevynucenými chybami a servisem, kterej měl narozdíl od Gulbise tragickej. Milosuv hlavní problém je druhej servis, ze kterýho vyhraje průměrně kolem 35-40% míčků, což je strašně málo. Píšeš tu, že se mu nedaří servis, ale s tím bych taky až tak nesouhlasil. Nedává tolik es, jako sme byli zvyklý, ale zas si uvědom, že antuka není hala, antuka servis hodně zpomalý a es nepadá tolik, ale z prvního servisu měl 82% vyhraných míčků, což je hodně dobrý, takže pokud mu bude chodit první servis, kterej mu s Llodrou chodit v 66%, tak na Gulbise klidně má.
GL
pon 11. dub 2011 20:23:12 od Hu
bombik píše:tento zápas na antuce mezi hráči, kteří na tomto povrchu příliš mnoho neodehráli.
Pokud myslíš letošní rok, pak ok, ale jinak je Ernest pan antukář proti Milošovi. bombik píše:I když možná víc věřím Gulbisovi je škoda, že je na něj až tak malý kurz, ale spíš věřím v over na gamy. Přece jen na antuce a celkově mi přijde, že Miloš má teď s podáním menší problémy, ale tento zápas si nemůžu nechat ujít.
Antuka overu v tomhle případě naopak nepřeje. Raoničův servis na ni ztrácí účinnost a v mezihře jednoduše nemá šanci, když i proti Llodrovi, který je na antuce k smíchu, uhrál pouhých 22 % přes svůj druhý servis. To záhy zjistili i sázkaři, když kurz na Gulbise spadnul z 1.93 až na 1.58. Miloš nemá pohyb a herní variabilitu - dvě věci, který jsou základem hry na antuce... pokud mu půjde první servis, možná se bude blížit pokrytí handicupu, v opačném případě dopadne jako Dolgopolov. GL
pon 11. dub 2011 21:52:01 od Riga1
zdarec...verim gulbimu..je to vyborny antukar..a milos?mozna je dobry ale vse mu hraje dobry servis...doufam ze vypadne nemam ho rad kluka jednoho .
úte 12. dub 2011 14:17:59 od Bimbo
Zdravím  ... myslím, že celkem je i zajímavý kurs na sety v zápase více jak dva sety je kurz 2,5... a když jsem koukal na statistiky Milose tak spoustu zapasu hraje na 3 sety!
úte 12. dub 2011 14:37:00 od Hu
confused píše:Dolgopolov hodně přispěl nevynucenými chybami
Koukal jsem teď, že bych si stáhnul záznam toho zápasu, ale zjišťuju, že z něho vlastně vůbec nebyl přenos, což mě vede k dotazu... kde jsi zjistil, že Dolgo přispěl nevynucenými chybami? díky
úte 12. dub 2011 14:46:39 od confused
Hejhula píše:confused píše:Dolgopolov hodně přispěl nevynucenými chybami
Koukal jsem teď, že bych si stáhnul záznam toho zápasu, ale zjišťuju, že z něho vlastně vůbec nebyl přenos, což mě vede k dotazu... kde jsi zjistil, že Dolgo přispěl nevynucenými chybami? díky 
twitter
úte 12. dub 2011 15:03:59 od Hu
Link by nebyl? Nebo spíš jde o to, kdo to psal. Na Twitteru si každý může napsat co chce a nemusí to být nutně pravda... protože na jiném místě se zas lze dočíst, že Gulbis byl opravdu tak dobrý, jak naznačuje skóre:
"The first thing I have to say is that he was impressive from the begining to the end of the match! I saw so much beautiful shots from him. Dolgo was not good today, but it was Ernests' fault. I have nothing negative to say: he constructed his points, he never lost his nerves, even when almost all the spectators was for Dolgo... He was too good today and showed who was the boss"
úte 12. dub 2011 17:45:31 od confused
Milosek zvítězil ve dvou setech 6-4 7-5, tip OK, ale hlavně, že Milos vyhrál a dnes musím říct, že oproti předchozím zápasům hrál na svoje antukové poměry velice dobře  .. a všichni.. ♫ Milos Raonic, he grew up in Thornhill.
Zpět na Tenis