Monza: Kubot-Copil

<<

Kuba8

Příspěvek pon 04. dub 2011 19:10:53

Monza: Kubot-Copil

Na challengeru v Monze kterou jistě znáte proslulostí slavného okruhu pro Formuli 1, se odehraje utkání prvního kola dvouhry mužů, nastoupí proti sobě Polák Lukasz Kubot a Rumun Marius Copil.

05.04 12:00

Obrázek Lukasz Kubot Obrázek vs. Obrázek Marius Copil Obrázek

Lukasz Kubot ze sousedního Polska je na 125. místě žebříčku ATP, jeho soupeř z Rumunska 20 letý Marius Copil je na 220. místě.

Obrázek

Lukasz Kubot tvoří skvělou deblovou dvojici s Marachem, ale o tom třeba jindy, ve dvouhře není vůbec špatný. 2009 měl na antuce skvělé výsledky, minulý rok měl bilanci 9/13 řeknete si to je špatné, ale on objížděl znamější turnaje a díky svému postavení v žebříčku měl těžký los, takže prohry bych mu nevyčítal kromě Ouanna a Rosola, prohrál se skvělými antukáři vyjímkou byli opravdu jen tihle dva. Slabší hráče a na úrovni kolem něj dokázal porážet. Tento rok dost solidně na tvrdém povrchu dokázal porazit třeba Querreyho, Kukushkina, Brandse. Antuku taky zkoušel. Porazil dvakrát Schwanka. Zdolal Ramireze-Hidalga a připsal si prohry s Fogninim, Bellucim, Chelou a Cuevasem což jsou všechno skvělý antukáři, on sehrál se všeimi velice dobré utkání a rozhodně nebyl o moc horším. Předvedl dobré výkony a nemá se za co stydět.

Jeho sok Copil je o skoro sto příček za Polákem. Tenhle mladý Rumun má za sebou teprve jedno utkání na oranžovém povrchu. A to proherně podle mě ne v úplné pohodě hrajícím Vinolasem. Jinak se tenhle Rumun soustředil na tvrdý povrch. Hrál futures v Německu. Poté překvapivě vyhrál "zajimavý svými výsledky" challenger v Rusku. Minulou sezonu měl na antuce 14/14, ale vyhrané utkání měl především na futures, prohrané na challengerech.

Marius třeba v sobě nějaký talent skrývá a nebude špatný, zatím bych ale neřekl že má na to aby porazil hráče jakým je Kubot, ten má kvalitu na to aby na antuce nerozehraného a nezkušeného Copila smázl, kurz beru jako dobrý a Kubotovi dost věřím, GL %%-

Můj tip:

Kubot-Copil
1
1.4 Obrázek
Moje statistiky analýz od 1.8. 2012

OK: 3

KO: 2

Moje tenisové tipy za všechny období:

OK- 78
KO- 28
<<

Kuba8