Casablanca: Volandri - Benneteau

5.4. 12:00
Casablanca ATP - Antuka

(Volandri Filippo)
Nikdy bych neřekl, že budu sázet na Volandriho. Je to jeden z mých nejméně oblíbených tenistů a na tiket si ho dám poprvé. Na tomto zápase se mi líbí hlavně kurz, který je na Volandriho vypsán. Volandri je spíše výhradně antukár a má na ni odehráno přes 550 zápasů což se o jeho Francouzkém kolegovi říct nedá. Benneteau hraje pár zápasu na antuce za rok, jeho bilance na ni je průměrná a tenhle rok to bude jeho první zápas na tomto povrchu. Co se týče formy tak na tom Benneteau neni zrovna extra tenhle rok a bilance 3/5 to jasně dosvědčuje. Neříkám, že Volandri má tento rok skvělou formu, ale teď hrál na domácí půdě challenger a skončil až ve Finále. Určitě na něm nepodal dobrý výkon a podání taky nebylo nic extra, ale myslím, že se přece jen ukáže Volandriho rozehranost a zkušenost na tomto povrchu v porovnání s Benneteaum a ač tomu nevěřím i já budu Volandriho hrát. Nahrává mi k tomu i bilance, který ji sice 1-1, ale poslední zápas, který se konal minulý rok právě na antuce skončil 6-2 a 6-0 pro Volandriho. Toto je jediný zápas, který budu zítra hrát s větším kurzem a nejspíš do vidim na SOLO sázku za nějaký střední vklad. Tento zápas doporučuji hrát u jakékoliv sázkovky krom Fortuny, která nabízí nejmenší kurz na trhu a jako jediná ho má pod 2!
TIP
Volandri - Benneteau 1

Analýzy:
TIP OK: 1
TIP KO: 0