Barletta: Bedene - Volandri

<<

bombik

Příspěvek sob 02. dub 2011 19:48:59

Barletta: Bedene - Volandri

Obrázek Bedene Aljaz vs. Volandri Filippo Obrázek

2.4. 12:00
Barletta challenger - Antuka

Obrázek
(Bedene Aljaz)

Finále turnaje v Barlettě je dosti překvapivé. Řekněmi se kdo by tam čekal Volandriho? A hlavně vůbec kdo by tam čekal mladíka ze Slovinska? Finále je pro mě překvapení co se jmen týče, ale dle výsledků až tak ne. No u Volandriho ano, ten celým turnajem procházel se štěstím, který vyvrcholilo dnes když celou dobu skvěle hrají Haider Maurer totálně selhal a přes mraky Volandriho chyb zápas prohrál. To Bedene se prožívá životní turnaje. Mladík, který doteď hrál pouze turnaje Futures a nejdál mimo něj se dostal minulý týden v Caltanissettě do čtvrfinále zde své soupeře přehrává zkušeně. Porazil Ramose-Vinalese, Di Maura a Rosola a všechny zápasy si vyhrál sám a ne díky chybám soupeřů jako Volandri. Bedanemu patří sice na žebříčku až 488. pozice a Volandrimu 80., ale již včera jsem psal, že se mi Volandri zkrátka delší dobu nelíbí a na běhavého mladíka, který celý turnaj dělá minimum chyb by mít nemusel ba možná ani neměl. Já budu určitě hrát Bedeneho, který svůj životní turnaj dohraje do vítězného konce a odstartuje si tak řadu úspěchů. Třeba tu je nový Miloš Raonič kdo ví? I serie až spíše z Futures mluví pro Bedeneho, který tento rok má 21/5 a Volandri pouze 7/7. Navíc Bedene je tu celou dobu až na 1. kolo vždy veden jako outsider a vždy mu spíše pomůže to samé bude i zítra.

TIP

Bedene - Volandri 1 Obrázek 2.37
Analýzy od 8.10 do ???:
Analýzy:
TIP OK: 1
TIP KO: 0

Obrázek Obrázek
<<

bombik

Příspěvek ned 03. dub 2011 12:12:39

Re: Barletta: Bedene - Volandri

TIP OK
Analýzy od 8.10 do ???:
Analýzy:
TIP OK: 1
TIP KO: 0

Obrázek Obrázek
<<

hranol

Příspěvek ned 03. dub 2011 12:34:14

Re: Barletta: Bedene - Volandri

Ahoj...tip jak svina.....skoda,ze jsem marod,dal bych ho podle Tebe.....21 lety mladicek ho vyskolil,ja Volandriho nemusim....mladej je nekde okolo 500 mista a Volandri snad nekde 80-90 ......takze ......

^:)^
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Zpět na Tenis