Příspěvek čtv 31. bře 2011 15:47:23

Barranquill: Zeballos-Salamanca

Turnajová dvojka Horacio Zeballos se utká proti domácí naději Carlosi Salamancovi.

31.03 23:05

Obrázek Horacio Zeballos Obrázek vs. Obrázek Carlos Salamanca Obrázek

Argentinec Zeballos je v žebříčku v první stovce na 88. místě. Domácí Salamanca je 186. Zeballos je o tři roky mladší než Salamanca je mu tedy 25 a jeho soupeři 28.

Obrázek

Zeballos nemá špatnou formu hovoříme-li o jeho oblíbené antuce. Na lepších turnajích se probíjel kvaldou nebo přímo uhrál nějaké zápasy. V Ekvádoru na challengeru došel až do finále. Na dalším turnaji pak skončil semifinále na raketě Prodona. Na právě probíhajícím turnaji v Barranquilli zatím vyhrál jeden zápas, lehce si poradil s Aguilarem 6-3 6-2, dal mu 7 es a měl skvělých 81% na prvním servisu.

Jeho soupeřem je domácí 28. letý Carlos Salamanca. Ten hrál na turnajích kde je tvrdých povrch. Když hrál na antuce tak skrečoval a v Chile prohrál s neznámým Corvalanem 2-6 3-6. Na domácí turnaji v prvním kole porazil Sebestiana Decouda v tuhém boji 2-6 6-3 6-4, Decoud je v žebříčku až 233.

Shrnuto a podrtženo Zeballos je daleko lepším hráčem, Salamanca nemá výsledky na antuce tento rok a ani moc nehrál. Doma bude chtít uspět, ale Zeballos je jednoduše lepší za ten kurz to beru. %%-

Můj tip:

Zeballos-Salamanca
1
1.53 Obrázek
Moje statistiky analýz od 1.8. 2012

OK: 3

KO: 2

Moje tenisové tipy za všechny období:

OK- 78
KO- 28