Miami: Mardy Fish - Novak Djokovic

1.4. 21:05

"Nole"
Novak Djokovic táhne skvělou sérii 25 vyhraných zápasu v letošní sezóně v řadě, kdy dokázal porazit snad všechny lepší hráče. V posledních týdnech stojí za zmímli třeba titul z Australian Open v Melbourne, titul z Dubaie nebo ten poslední z Indian Wells. Tady v Miami zatím Novak prochází přes jeho los docela snadno, dokonce dvěma hráčům z úvodních kol - Istominovi a Blakeovi nasadil kanára. V dalším kole ho čekal jeho krajan a velmi dobrý kamarád Viktor Troicki, kterého však nešetřil a porazil ho 6-3 6-2. Ve čtvrtfinále se vcelku nečekaně utkal s jihoafričanem Kevinem Andersonem, se kterým měl problémy v prvním setu, ale nakonec podle očekávání dokázal strhnout utkání na svou stranu a zvítězit ve dvou setech 6-4 6-2.
Tentokrát ho bude čekat domácí miláček a aktuální americká jednička Mardy Fish. Mardymu se narozdíl od Novaka turnaj v Indian Wells moc nevydařil, jelikož hned v úvodním kole vypadl s objevem sezóny Kanaďanem Raonicem. Musím však podotknout, že předtím skvěle sehrál dva halové podniky, a to v Delray Beach a v Memphisu, když v obou podnicích skončil až v semifinále. Tady v Miami však Mardy hraje opravdu neuvěřitelně, když postupně přešel přes Bennetaua, Gasqueta, Del Potra a ve čtvrtfinále dokonce i přes světovou šestku Davida Ferrera. Fish tedy v Miami podává skvělé výkony, čehož se bude týkat i můj tip.
Můj tip:
Jak jsem zmínil, Fish tady v Miami hraje skvěle a věřím, že handicap +5.5 gamů (minimálně 4-6 3-6) by měl padnout.
Novak Djokovic - Mardy Fish
- 2 +5.5 gamů @ 1.8 NordicBet (české sk zatím nevypsali)
GL