Miami: Nadal-Berdych
31.03 19:00

Jak už jsem psal výše, Nadal je na světě momentálně nejlepší podle žebříčku ATP, Tomáš Berdych zaujímá krásnou 7. pozici.

Nadal poslední týdny se dá říci v celkém dobré formě je. Minulý turnaj v Indian Wells byl ve finále kde bohužel nestačil na Djokovice, a podlehl mu 1-2 když mu odešel naprosto první servis. V Miami jde zatím naprosto v pohodě. 2x 6-4 s Nishikorim. Pak porazil svého velkého kamaráda Feliciana Lopeze 6-3 6-3, kde nehrál úplně naplno, protože jsou to velcí kamarádi tak Rafa opravdu nehrál úplně na 100% protože věděl že vyhraje. Ve čtvrtém kole rozdrtil ve Dolgopolova který měl minimálně předtím utkáním skvělou formu 6-1 6-2.
Tomáš Berdych prochází turnajem s problémy. 6-1 6-7 6-0 s antukářem Hidalgem. V dalším kole proti němu nastoupil velice dobře hrající, ale chybující Carlos Berlocq, Berďa vyhrál 7-6 7-5, to odvracel 2 sp v prvním setu. Ve 4.kole ho čekal ambiciózní Mayer z Německa, Berdych měl převeliké problémy, vyhrál nakonec s obrovským štěstím 6-3 2-6 7-6.
Rafa by rád oplatil porážku Djokovicovi, zatím mu skvěle chodí první servis, potřebuje se dostat s klidem do finále, to se mu daří zatím ani trošku nezaváhal. S Berdychem který už měl dost štěstí vyhrál posledních 9 utkání a za těch posledních 9 utkání ani jednou mu Berdych nevzal ani set. Předpokládám, že podobně se to bude odehrávat i teď a Rafa vyhraje 2:0.
Můj tip:
Nadal-Berdych
2:0
1.25

OK: 3
KO: 2
Moje tenisové tipy za všechny období:
OK- 78
KO- 28