Barletta: Filippo Volandri - Jaroslav Pospíšil

<<

confused

Příspěvek čtv 31. bře 2011 20:57:37

Barletta: Filippo Volandri - Jaroslav Pospíšil

Obrázek Filippo Volandri - Jaroslav Pospíšil Obrázek

1.4 11:00

Obrázek
Jaroslav Pospíšil

Filippo Volandri je zkušený devětadvacetiletý italský tenista vyznávající jen a pouze antuku. Ovšem musím říct, že mě v posledních zápasech poměrně zklamal. V Bueonos Aires prohrál hned v úvodním kole s Juanem-Pablem Brzezickim, což je pro něj více, než hratelný tenista, ale rozhodlo zřejmě domácí prostředí. O týden později se Volanrdi představil na dalším jihoamerickém podniku, tentokrát v mexickém Acapulcu. Tam došel do druhého kola, kde narazil na Španěla Almagra, na kterého, podle předpokladů, nestačil. Na domácím turnaji v Caltanissettě mě Volandri hodně zklamal, když ve druhém kole podlehl Ungorovi 4-6 0-6, kterého mimochodem Pospíšil včera porazil 6-2 6-4. Tady v Barlettě zatím Volandri porazil Crugnolu a ve třech sadách Luczaka, se kterým měl hodně namále.

Jaroslav Pospíšil útočí na první stovku tabulky zaručující přímou účast na French Open, a tak sbírá body, kde se dá. V polovině února vyhrál challenger v Maroku v Meknesu a následně v Cassablance padl až ve finále s Donskoyem. Na dalších dvou Marockých challengerech však neuspěl, jelikož v Rabatu i v Marrakech vypadl v úvodních kolech. V prvním zmiňovaném turnaji ho vyřadil Jaziri a ve druhém ho z kurtu doprovodil Kazachstánec známý z Davis Cupu Evgeny Korolev. Tady v Barlettě si zatím Jarda nevede vůbec zle. V úvodním kole vyškolil Alberta Brizziho 6-1 6-3 a v druhém kole vyřadil Ungura.

Můj tip:

Jarda tedy potřebuje body jako sůl, a tak do každého utkání musí dát maximum. Jedná se o rizikový tip, takže si to radši dvakrát rozmyslete, než to dáte na lístek, ale já si zde zahraju výhru Pospíšila.

Filippo Volandri - Jaroslav Pospíšil

- 2 @ 2.25 Obrázek

GL %%-
<<

Rafa

Příspěvek čtv 31. bře 2011 21:54:41

Re: Barletta: Filippo Volandri - Jaroslav Pospíšil

no snad to vyjde,přeju to Jardovi,ale hrát to asi nebudu,každopádně good luck;)
<<

hranol

Příspěvek pát 01. dub 2011 15:05:48

Re: Barletta: Filippo Volandri - Jaroslav Pospíšil

zatim prvni set..... to Win Pospisil 7:6....druhy set to Win Volandri 7:6....tj.....1:1 na sety prozatim ....treti set to Win Volandri 6:1....tenis docela dobrej.....

Filippo Volandri - Jaroslav Pospíšil 6:7 7:6 6:1

Zapas trval 3 hod.19 min.

Tip mas bohuzel KO
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Zpět na Tenis