Ferrer - Devvarman (1:2)

<<

stehlik16

Příspěvek ned 27. bře 2011 14:24:34

Ferrer - Devvarman (1:2)

Ferrer - Devvarman (1:2) kurz 7.0 Důvod: Tak tohle je doopravdy oříšek dne, ale říkal jsem si, že to sem dám. Nádherný kurz mě přinutil k činu. Ferrer je špička tenisového prostředí, jenže řekl bych, že je to spíš antukový hráč, i když tvrdý povrch mu taky svědčí. Jenže naposledy kdy hrál na tvrdým bylo s Karlovičem, který je 153. hráč v žebříčku a s tímto hráčem prohrál. Teď sice v 1. kole převálcoval Kunitsyna, ale to je challengerový hráč. Australian Open se mu taky docela vyvedl, kde porazil Nadala, Raonice a další a došel až do semifinále. Jenže měl trochu delší pauzu a to mu podle mě neprospělo. Indský hráč Dev Varman Somdev je v ohromné formě, když včera převálcoval servisní ESO Raoniče 2:0 na sety!!!! K tomu v Indian Wells hrál naprosto úžasně, kdy ho vyřadil až Nadal, kterým měl sním docela potíže. Je to převážně hráč, kterýmu vyhovuje Tvrdý povrch. Na žebříčku je 73. , ale určitě patří výš!!! Řekl bych, že Ferrer prohraje zítra, ale bude to hodně těsný zápas, dojde hodně na Tie-breaky. Vsadil bych aji na 23 a více gamů, protože to je hotová tutovka!!! Těším se na tenhle zápas a určitě si ho pustím on-line ;-) .

Vzájemné zápasy hrají pro Ferrera, ale Devvarman má špičkovou formu, která svým stylem dokáže porazit takového hráče. Důvěra 5/10 je možná dost vysoká, ale podle mě je to lepší zahrát na kurz 7 a doufat, než hrát kurz 1.05 na Berdycha a strachovat se o prachy.

Dodatek : Miami nám předvedlo v pátek velké překvapení. Andujar - Verdasco 2:1 (kurzy 9.0 - 1.05) ; Murray - Bogomolov 0:2 (kurz 1.07 - 7.50) ; Granollers - Wawrinka 2:1 (kurz 6.00 - 1.11) .......takže nebylo by až takové překvapení, kdyby Devvarman vyhrál, spíš bych řekl, že ještě nám v Miami lecos předvede ;-) .

Výsledek : 1:2
Kurz: 6.7

Moje první analýza na stránkách tipforum.cz, ale mám založenou skupinu na FB, kde jsem dělal už 5 analýz a zatím 100% bilanci :D
<<

stehlik16

Příspěvek ned 27. bře 2011 14:58:53

Re: Ferrer - Devvarman (1:2)

omlouvám se za chyby nebo nedostatky, analýzu jsem psal včera, tak tam budou nepochopené momenty s časem......
<<

PePe6

Příspěvek ned 27. bře 2011 15:07:23

dej odkaz na
stránku na fb ;.-)
Fandím Obrázek, Obrázek

Moje prácička :) http://www.tenisak2.cz/ + black list
POuze a jedině TE-NI-S a FOTBAL
<<

confused

Příspěvek ned 27. bře 2011 15:08:19

Máš to pěkně rozepsaný, ale sázka na přesnej výsledek v takovým zápase je hodně hodně o štěstí :) Ferrer se mi od toho zranění, kvůli kterýmu nenastoupil do davis cupu, vůbec nepozdává.. s Karlovičem byl na returnu nulový, což se ovšem při Karlovičově servisu dá očekávat, ale občas ho Karlovič přehrával i když se hra dostala do delší výměny a Ferrer se zbytečně vyhazoval a kazil.. Devvarman se v posledních týdnech dostal do neuvěřitelnýho laufu. Po té šťastné výhře nad Malissem hraje vážně skvěle, což dokázal i proti Nadalovi, který s ním měl co dělat, a taky výhrou nad Raonicem, takže já si tady nejspíš zahraju devvarmana v hcp a možná si dám na wild i čistou 2.. přeju hodně štěstí %%-
<<

stehlik16

Příspěvek ned 27. bře 2011 15:12:41

http://www.facebook.com/#!/home.php?sk= ... 33812&ap=1 odkaz na FB ;-) + http://www.facebook.com/karel.stehlik1 můj profil, kde mám na nástěnce 2-3 zápasy, ted si nejsem jistý ;-)
<<

stehlik16

Příspěvek ned 27. bře 2011 15:17:02

confused píše:Máš to pěkně rozepsaný, ale sázka na přesnej výsledek v takovým zápase je hodně hodně o štěstí :) Ferrer se mi od toho zranění, kvůli kterýmu nenastoupil do davis cupu, vůbec nepozdává.. s Karlovičem byl na returnu nulový, což se ovšem při Karlovičově servisu dá očekávat, ale občas ho Karlovič přehrával i když se hra dostala do delší výměny a Ferrer se zbytečně vyhazoval a kazil.. Devvarman se v posledních týdnech dostal do neuvěřitelnýho laufu. Po té šťastné výhře nad Malissem hraje vážně skvěle, což dokázal i proti Nadalovi, který s ním měl co dělat, a taky výhrou nad Raonicem, takže já si tady nejspíš zahraju devvarmana v hcp a možná si dám na wild i čistou 2.. přeju hodně štěstí %%-

díky ;-) , jj je to docela o štěstí, ale při kurzu 6.7 jsem to prostě musel zkusit aspoň za 20kč. Ale kdybych vsadil kilo a více, určitě bych prosazoval čistou 2. Mohl by to byýt pěkný zápas, uvidíme ;-) .
<<

confused

Příspěvek ned 27. bře 2011 15:20:37

stehlik16 píše:
confused píše:Máš to pěkně rozepsaný, ale sázka na přesnej výsledek v takovým zápase je hodně hodně o štěstí :) Ferrer se mi od toho zranění, kvůli kterýmu nenastoupil do davis cupu, vůbec nepozdává.. s Karlovičem byl na returnu nulový, což se ovšem při Karlovičově servisu dá očekávat, ale občas ho Karlovič přehrával i když se hra dostala do delší výměny a Ferrer se zbytečně vyhazoval a kazil.. Devvarman se v posledních týdnech dostal do neuvěřitelnýho laufu. Po té šťastné výhře nad Malissem hraje vážně skvěle, což dokázal i proti Nadalovi, který s ním měl co dělat, a taky výhrou nad Raonicem, takže já si tady nejspíš zahraju devvarmana v hcp a možná si dám na wild i čistou 2.. přeju hodně štěstí %%-

díky ;-) , jj je to docela o štěstí, ale při kurzu 6.7 jsem to prostě musel zkusit aspoň za 20kč. Ale kdybych vsadil kilo a více, určitě bych prosazoval čistou 2. Mohl by to byýt pěkný zápas, uvidíme ;-) .

já si na main dám devvermana v hcp a pak případně na livku podle vývoje osolím dvojku :)
<<

stehlik16

Příspěvek ned 27. bře 2011 15:22:10

confused píše:
stehlik16 píše:

já si na main dám devvermana v hcp a pak případně na livku podle vývoje osolím dvojku :)

GL %%-
<<

confused

Příspěvek ned 27. bře 2011 15:24:44

stehlik16 píše:GL %%-

nápodobně
<<

hranol

Příspěvek ned 27. bře 2011 18:52:23

Zatim prvni set 6:4 pro Ferrera...tenis peknej,nebyt par chybicek mladeho Inda a vychazet mu prvni podani ...nevim..nevim..jinak to davaji na Nova Sport a na Streamu...pisi to jen pro ty,kteri by to nevedeli...no jsem zvedavej....zatim nej... tenis,ktery jsem videl v Miami ....ty placacky doted...to bylo o ho....druhy set to Ferrer 6:2...Ind podle mne odesel po fyzicke strance od pulky druheho setu..jinak peknej tenis.

Ferrer-Devvarman 6:4 6:2
Obrázek
Obrázek
Obrázek
<<

stehlik16

Příspěvek ned 27. bře 2011 20:00:54

škoda, myslel jsem si, že Ferrer bude hrát horší tenis, ale zasloužil si vyhrát. tip KO
<<

Kuba8

Příspěvek ned 27. bře 2011 20:06:32

hlavně druhej set Devverman otřesny! fakt idiot mam ho v hcp takhle to posrat 3x v řadě 30 0 na servise 3x lost
Moje statistiky analýz od 1.8. 2012

OK: 3

KO: 2

Moje tenisové tipy za všechny období:

OK- 78
KO- 28

Zpět na Tenis