Příspěvek úte 22. bře 2011 15:46:07

Challenger Pingguo: Lacko-Wu

V Čínském Pingguo na místním challengeru se utká domácí Di Wu který dostal na turnaj divokou kartu proti Slovákovi Lukáši Lackovi který je nasazenou dvojkou na turnaji.

23.03 03:30

Obrázek Lukáš Lacko Obrázek vs. Obrázek Di Wu Obrázek
Lukáš Lacko je v žebříčku o třídu výše než jeho soupeř. Slovenský reprezentant se nachází na 122. místě žebříčku ATP, naopak jeho o 4 roky mladší soupeř je na pozici 365.

Obrázek

Lukáš Lacko je jediným hráčem který tento rok dokázal dát potupného kanára světové jedničce Rafaelu Nadalovi, ale stejně Lacko utkání prohrál. Tento rok nemá zas až tak špatnou formu, Nadal potrápil, ale ten byl už v tu dobu nemocný a v horečkách. Porazil Ilhana,Querreyho, nadějného Tomice, Goffina. Prohry s Federerem, del Potrem a Fishem mu určitě nikdo nevyčte. Přesto prohrál s Fishem až ve třetím setu v TB. S del Potrem jeden TB taky hrál. V DC což bylo na antuce bod nezískal. Do turnaje dostal jako nasazená dvojka ohromně těžkého soupeře pro první kolo. Vyřadil Ukrajince Sergeie Bubku který rozhodně nemá špatnou formu.

Jeho soupeřem je teprve 19-ti benjamínek Di Wu z Číny. Na domacím turnaji dostal divokou kartu a v prvním kole porazil až po třísetové bitvě krajanka Gonga, který se pohybuje ke 300.místu na žebříčku. Na challengery musí Wu procházet kvalifikacemi což se mu povede málokdy. Minulý turnaj padl s Chorvatem Mekticem který rozhodně není lepším hráčem než Lacko. Pro mladého Číňana je pozitivní že prošel do druhého kola.

Teď ho čeká daleko těžší soupeř než jindy, Lacko není špatným hráčem na tomhle challengeru by určitě uspět mohl. Mladý Číňan by neměl být problém. GL

Můj tip:

Lacko-Wu
1
1.38 Obrázek
Moje statistiky analýz od 1.8. 2012

OK: 3

KO: 2

Moje tenisové tipy za všechny období:

OK- 78
KO- 28