Příspěvek úte 22. bře 2011 16:01:12

Challenger Pingguo: Bachinger-Goffin

V Číně proti sobě nastoupí dva hráči pohybující se okolo 2 stovky žebříčku. Němec Bachinger proti Belgičanovi Davidu Goffinovi.

23.03 03:00

Obrázek Mathhias Bachinger Obrázek vs. Obrázek David Goffin Obrázek

23 letý Němec Bachinger se nachází na 151. pozici, jeho o tři roky mladší soupeř David Goffin je na tom v žebříčku hůř na pozici 227.

Obrázek

Matthias Bachinger má v Číně dobrou formu když poslední turnaje byl dvakrát ve čtvrtfinále, naposledním turnaji právě v Číně došel až do semifinále když prohrál až s Kudryavstevem 5-7 4-6. Na tomhle turnaji překvapil v prvním kole očekávala se vyrovnanější bitva, ale Bachi vyhrál 6-1 6-3 s Udomchokem. Bachinger formu určitě má, pomáhá si dost servisem.

Belgičan David Goffin toho tento rok moc neodehrál. Prošel kvalifikací a vypadl ve druhém kolo v Indickém Chennai. V Melbourne skrečoval hned v prvním kole po prvním setu 2-6 Raonicovi. Potom dva měsíce vůbec nenastoupil k utkání. Až minulý týden se ukázal v Číně když prohrál hned v prvním kole se Slovákem Lackem 2-6 a 3-6. Tento týden se vypravil na další challenger v Číně. Tady vyhrál v prvním kole s Rieschickem 6-1 6-3(kterého právě i Bachinger před porazil 6-0 6-1 ani ne před týdnem). Goffin se vrací po zranění v optimální formě zatím určitě nebude.

Goffin který bude ještě nerozehraný dostal do druhého kola velmi těžkého soupeře. Bachinger který se celkem zda bytí ve formě by vyhrat určitě měl.

Můj tip:

Bachinger-Goffin
1
1.53 Obrázek
Moje statistiky analýz od 1.8. 2012

OK: 3

KO: 2

Moje tenisové tipy za všechny období:

OK- 78
KO- 28