Příspěvek pon 21. bře 2011 18:46:51

Bath: Muller-Jouan

Ve Velké Británii ve městě Bath, bude hrát favorit utkání Lucemburský tenista Gilles Muller proti Francouzskému tenistovi Jouanovi.

22.03 11:00

Obrázek Gilles Muller Obrázek vs. Obrázek Romain Jouan Obrázek

27-letý Lucemburkčan Muller bojuje o prvním stovku nachází se na 110. místě žebříčku ATP. Jeho soupeř o 2 roky mladší Francouz je v žebříčku podstatně níž až 269.

Obrázek

Gilles Muller je spolehlivým hráčem na challengrech. v hale tento rok má skvělou bilanci 10/2. Na obou turnajích co odehrál v hale byl vždy ve finále kdyz podlehl 1-2 světové 48. a domacimu seppimu v druhém případě podlehl světové 86. mahutovi. Na koberci prohrál s domacim bachingerem ve třech setech ale to bylo na koberci. Na tvrdém povrchu neporazil špatné hráče někteří byli určitě kvalitnější než jeho soupeř se kterým se utká teď. Gilles je v hale velmi dobrým hráčem na challengery. Výsledky má v hale dobré výsledky a se soupeřem jako je jouan by neměl mít problém.

Jouan hráva na střídačku turnaje úrovně futures a challengery. K posledním dvoum turnajům se odebral právě na futures. hravá hlavně ve francii na posledním turnaji došel jen do druhého kola. na předchozím turnaji byl v kole třetím. Slabší hráče tenhle Francouz dokáže porazit, ale s těmi lepšímy soupeři nastává velký problém a neví si rady, o tom hovoří i poslední výsledky. S rozjetým de Scheeperem 2-6 4-6. Dále prohry s Millotem, Pairem, Bemelmansem. Poráží hlavně slabší hráče, jedinou vyjímkou byla výhra nad Kukushkinem.

Gilles Muller má dobré výsledky a kvalitou disponuje, hlavně skvělým servisem který dokáže v hale skvěle uplatnit. Naopak jeho soupeř na lepší soupeře neumí, poráží opravdu hlavně slabé hráče, a nemyslím si že by měl proti Lucemburčanovi šanci. %%-

Můj tip:

Muller-Jouan
1
1.36 Obrázek
Moje statistiky analýz od 1.8. 2012

OK: 3

KO: 2

Moje tenisové tipy za všechny období:

OK- 78
KO- 28