IW Nadal - Del Potro
Rafael Nadal

VS
Juan Martin Del Potro

Zde je to pro mě jasný zapas,ač je Juan Martin ve skvělé formě,tak si myslím,že na Rafu stačit nebude,ten sice v poslednim kole mel problém s Karlovicem,ale ten ukázal,že jeho sila je hl v servisu a z toho hodně těžil.Del potro má samozřejmě při své veliksoti taktéž vyborný servis,ale ne rozhodně tak kvalitní jako měl Karlovic.Když bych to trošku rozebral,tak Del potro zde zatim měl celkem problem s Ljubicicem se kterým ztratil set,poté se jeho hra zlepšila když si ve dvou setech poradil s Dolgopolovem,poté narazil na Kohlschreibera a s tím odehral 2x tiebreakový zapas,ale ukázal svou psych. když v druhem tiebreaku Kohli mel 2x setball a podával,poté postoupil přes Robreda,který kvuli zranění vzdal.Jak jsem řikal, Rafa zde hraje celkem solidně v druhem kole smetl De voesta ve dvou setech,kde mu povolil 2 gemy,poté narazil na Sweetinga,ktermu povolil 3 gemy ve 4 kole nebyl tak suverení,ale ve dvou setech zvladl porazit rozjeteho Devvarmana a poté mel 3 setovou bitvu s Karlovicem,když 3 set zvladl vyhrat v Tiebreaku.
Jak řikám,zde je pro me vítěz Rafael ne kvuli oblibenosti,ale kvuli otmu,že na Del potra umí,Juanuv servis neni tak kvalitní jak Karlovicuv a toho by Rafa mohl využit.
Kurz 1,4 na vyhru Nadala beru jako solidní věc.!

Zkusím ale i vyhru Nadala - 2:0 v kurzu 2,což je dle mě taktéž hratelné

Hodně štěstí