Rimouski Challenger: Frederick Nielsen vs Greg Oullette

<<

Cradle

Příspěvek pát 18. bře 2011 12:33:46

Rimouski Challenger: Frederick Nielsen vs Greg Oullette

Kde - Rimouski Challenger - Quebec, Canada Obrázek
Kdy - 20:00, 18.03.2011
Povrch - Hardcourt indoor

Frederick Nielsen Obrázek vs Greg Oullette Obrázek

Pro mě celkem jasný zápas s jednoznačným favoritem. Frederick Nielsen má zkušenosti z challengerů, je to vyhraný hráč, který disponuje kvalitní hrou servis volej. Ikdyž se mu asi letos nedaří kromě představ, myslím si, že v tomto challengeru dojde daleko, možná ho i vyhraje (ikdyž tam spíš věřím Bobby Reynoldsovi). Nielsen prochází turnajem zatím jako nůž máslem a na jeho raketě skončili lepší hráči než je jeho současný soupeř (Luka Gregorc, McClune). První servis se mu pohybuje na úrovni 70-75% a úspěšnost po prvním servisu má kolem 80%.
Greg Oullette je hráč, který objíždí ITF a čas od času nakoukne do Challenger tour. Je to vyloženě typický americký hráč, který se opírá především o svůj servis a hraje výhradně na tvrdých površích, podobně jako Nielsen na antuce jsou vidět minimálně. Oullette až na malé výjimky objíždí pouze turnaje v Severní Americe. Větších úspěchů se zatím nedočkal a myslím si, že postup v minulém kolem přes Bestera se pro něj dá považovat za slušný úspěch. Jeho první servis se pohybuje na úrovni 50-55% a úspěšnost je kolem 80% na prvním servise.

Verdikt: Věřím ve zkušenosti Nielsena a hlavně jeho kvalitnější servis a vyhranost. Pro mě jasný zápas.

Tip 1 - Nielsen - 1,4 - Obrázek
nebo také lze sázet přímo 2:0 na sety (Nielsen už hodně dlouho nehrál tříseťáky, ať už vyhrál nebo prohrál a neočekávám ho ani dnes) - kurz 2,00 nebo také lze sázet under 22,5 games za 1,72
GL %%-
<<

Luis66

Příspěvek pát 18. bře 2011 15:27:54

Re: Rimouski Challenger: Frederick Nielsen vs Greg Oullette

Ten Greg mě v noci připravil o 500 Kč:-/ děs.Nepochopil jsem co ten Bester tam včera vyváděl v tom druhém setu,když vedl už 3:0 v druhém setu kua :-/
<<

Cradle

Příspěvek pát 18. bře 2011 22:40:01

Re: Rimouski Challenger: Frederick Nielsen vs Greg Oullette

Tak konečně tip ve všech ohledech OK..win..win 2:0..under 22,5game..

Zpět na Tenis