Rabat Challenger: Dušan Lojda vs Christian Lindell

<<

Cradle

Příspěvek stř 16. bře 2011 10:50:47

Rabat Challenger: Dušan Lojda vs Christian Lindell

Kde - Rabat - Maroko Obrázek
Kdy - 16.03.2011 - 12:30 - ale asi to bude déle
Lojda Obrázek vs Lindell Obrázek

Dušan Lojda: Jedná se o převážně challengerového hráče, který povětšinou neuspívá v kvalifikacích velkých turnajů, přestože před pár lety byl jednou z českých nadějí (v době, kdy vyhrál atp challenger v Praze). Poté se ale vypařil a v současné době to vypadá, že na víc než první kola ani challengerů nemá, přesto někdy dokáže levoruký hráč překvapit. Minulý rok neměl žádné výrazné uspěchy a letos začal na hardech, kde se mu moc nedařilo (bilance 2/6). Toto je vlastně jeho první turnaj na antuce tento rok a v prvním kole překvapivě dokázal porazit itala Brizziho.

Christian Lindell: Asi ne pro moc lidí známý mladý švédský hráč, který se do minulého roku prosazoval hlavně na turnajích ITF, ale ke konci minulého roku ho již bylo možno vidět na hardech a antukach na turnajích v Jižní Americe, kde si na nováčka vedl celkem uspěšně. Jeho nejsilnější zbraní je asi jeho servis (jako u většiny švédských hráčů). Na podniku v Maroku překvapil včerejší výhrou 2:0 nad francouzem Pairem.

Můj Tip: Bude to asi vyrovnaný zápas, kde nakonec převládne lepší servis, možná se bude rozhodovat v tiebreaku a schopnosti proměňovat breakbally. Rozhodl jsem se tipovat 2 a věřím, že Christian Lindell půjde ještě dál.

Obrázek - tip 2 - Lindell - 1,95

GL!
<<

Cradle

Příspěvek stř 16. bře 2011 22:37:13

Re: Rabat Challenger: Dušan Lojda vs Christian Lindell

Tak bohužel mě Lindell zklamal, asi ještě potřebuje nějaké ty zkušenosti v rozhodujících momentech, za stavu 4:4 prohrál svůj servis a první set skončil 6:4 a ve druhém setu neskutečně zabojoval a za stavu 0:5 dotáhl na 6:6, ale pak prohrál v tie. Btw breakballové příležitosti 5/15 a Lojda 6/13.

Zpět na Tenis