IW - Ivanovic - Date Krumm

<<

Rafa

Příspěvek pát 11. bře 2011 10:26:59

IW - Ivanovic - Date Krumm

Soutěž: WTP Indian Wells
Datum: 12.3.2011
Čas: 05:20
Sázka: Výhra Date Krumm
Kurz: 2,74

Obrázek - Obrázek

Obrázek

O utkání:

Zde v tomto utkání je favoritem Ivanovicová,ale zde pujdu proti bookmakerum.Ono sice Anna je mladši hráčka,jeji bilance na hardu je 122/62,ale jeji forma pro me nen ivubec dobrá.Tento rok se na hardu porazila hráčky jako jsou Craybasová,Luangam,ale to je vše prohrála přitom třeba s Makarovou,Schnyderovou ci Vinciovou.Na Date krumm jsem jiz analýzu psal,že proti Shvedové bude over,to zaroven plati i dnes,že zápas by mohl dojit do over,ale ja zkouším tuto sázku za lepší kurz.Ono totiž když se podívate na 40letou hráčku,tak se nestačite divit.Těži hlavně z docela slušného servisu a trpělivosti.Zde v prvnim kole porazil Shvedovou(2:0na sety).Na hardu má bilanci sice 64/38,ale za tolik toho totiž za ty 4 roky nezahrala.Udaje o předchozi bilanci se mi nepodařilo najit.

Hodně štěstí. %%-

<<

Hu

Příspěvek pát 11. bře 2011 15:15:47

Re: IW - Ivanovic - Date Krumm

Těžkej zápas. Poslední výkony Any byly velmi rozpačité, na druhou stranu s Kimiko hrála na konci minulého roku v Bali, kde ji na returnu přejela - 47 % vyhraných bodů proti servisu Kimiko + breakbally 7/21. V Bali se hrálo na superrychlém kurtu, což byla výhoda pro Kimiko, tentokrát se představí na pomalém povrchu v Indian Wells, což naopak více vyhovuje Aně, o čemž svědčí i její kariérní bilance na tomhle turnaji - 16:4. Když spolu hrály ve zmíněném Bali, na Kimiko byl kurz 6, dnes je na ní kurz lehce pod 3, což mi připadá jako příliš přehnaná reakce na poslední výsledky Any, protože i Kimiko se vydala po výkonnostní křivce směrem dolů. Sice letos dokázala slušně trápit některé lepší hráčky, ale prakticky v každém zápase doplatila na příliš velké množství nevynucených chyb. GL :ympeace:
<<

Rafa

Příspěvek pát 11. bře 2011 15:20:22

Diky za vyjádření,každopádne máš pravdu,že date šla trochu dolu,ale Ana se mi zdá opravdu vykonoste na tom velice blbe.Uvidime samozřejmě mužeš mít pravdu,ale za zkouššku to stojí si myslim v tomto kurzu :)
<<

Rafa

Příspěvek sob 12. bře 2011 13:07:06

Tip Date Krumm = KO (2:0)

bouhžel

Zpět na Tenis