Indian Wells: Chardy-Harrison

<<

Kuba8

Příspěvek čtv 10. bře 2011 12:03:57

Indian Wells: Chardy-Harrison

Tohle není souboj nikterak kvalitních hráčů, od toho se bude také odvíjet moje sázka. Domácí Harrison dostal na turnaj divokou kartu a v prvním kole vyzve Francouze Chardyho.

11.03 20:00

Obrázek Jeremy ChardyObrázek vs. ObrázekRyan Harrison Obrázek

Harrison jakožto 18 letý mladík se nachází na 152. pozici což není vůbec špatné ohledně věku. 24 letý Francouz uzavíra první padesátku, je na 49. pozici.

Obrázek

Francouz Chardy rozhodně není špatným hráčem, má dobrý servis, ale tento rok na tvrdém povrchu předvádí otřesné výkony. S Kavcicem 2-6 3-6, s Andreevem 2-6 4-6, s Tomicem 3-6 2-6 6-7. A naposledy s Tomášem Berdychem 2-6 3-6. V DC se na svém oblibeném povrchu antuce uvedl dobře, vyhrál obě utkání, jak s Melzerem, tak s Fisherem. Tam hrál skvělé zápasy, ale to bylo tím povrchem antukou, na tvrdém povrcu je letos opravdu strašný, nevím co vám k tomu ještě napsat protože toho nemá moc odehráno tento rok, když vypadl na každém turnaji v prvním kole tak se těžko píše, takže teď již k domácímu hráči.

Domácí Harrison, který dostal na turnaj divokou kartu, dívám se do jeho statistik, obvykle projíždí hlavně challengery v USA, úspěchy má celkem dobré k jeho věku, je to další nadějný hráč do budoucnosti. Tento rok bylo největším úspěchem turnajové vítězství v Honolulu, kde se prezentoval opravdu skvěle. Pak vypadl s Phauem v Memphisu, prohrál vyhrané utkání se Serrou. Na posledním turnaji došel do čtvrtfinále v Dallasu, tam vypadl s Kuznetsovem. Není to momentálně nějaký extra kvalitní hráč, je spíše hráčem do budoucnosti, potenciál rozhodně má.

Mě se jeví jako nejlepší sázka "over" kterému bych v tomhle utkání věřil asi nejvíc, poté se dá zkusit i sázka na Harrisona v hcp, nebo i ostrá dvojka. K těmhle sázkám mě vede to, že Harrison potenciál rozhodně má, dostal divokou kartu, tak se bude chtít předvést, protože kdyby zvítězil dostane se na Garciu-Lopeze kde by nebyl úplně bez šance. Doma se bude chtít předvést. Chardy je tento rok na tvrdém povrchu opravdu marný, věřil bych overu, k zahození nejsou ani ostatní sázky které vám níže nabídnu.

Moje tipy:

over 22.5 gamů 1.8 Obrázek
Harrison +2,5 gamu, 2 1.8 Obrázek
2 2.13 Obrázek
Moje statistiky analýz od 1.8. 2012

OK: 3

KO: 2

Moje tenisové tipy za všechny období:

OK- 78
KO- 28
<<

Kuba8