Sarajevo: Bautista-Agut-Ward
09.03 12:00

Bautista-Agut je na vzestupu patří mu příčka žebříčku ATP, jeho soupeř James Ward je na tom podstatně hůř až na pozici.
Roberto Bautista-Agut je opravdu ve znamenité formě. Nedávno jsem už tip na tohoto hráče doporučoval tip a to byl kurzovým outsiderem, zvítězil. Dnes má proti sobě slabého soupeře. Bautista je tento rok navíc v dobré formě. Ve Francii byl v semifinále. V Německu porazil Brandse což absolutně nikdo nečekal, poté prohrál. Minulý týden hrál opět ve Francii, v prvním kole v pohodě porazil Deseina 2-0, poté jako velký outsider smázl domácí naději Paireho 6-3 6-4. Následně vypadl s Mahutem který se pak dostal do finále. Forma je dobrá, má dost kvalitní servis, chuť vyhrávat, věřím že mi teď potvrdí že je spolehlivým hráčem.
Proti němu stojí Angličan James Ward. Ten nemá vůbec formu na začátku roku, prohry s antukářemi na tvrdém povrchu nic dobrého. Poté zábleskl kdy se dostal přes dvě kola v Austrálii, ale jinak nic. S bezejmennými hráči padl poslední dobou. Na futures prohra hned v prvním kole od Sancice. Naposledy hrál Davis Cup, tam zvítězil v obouch utkáních, ale nutno zmínit je jeho protivníky. Tunisané Jaziri a Ghorbel nebudou to čím by se měl Ward chlubit že porazil. Ghorbel ani není v žebříčku, má zaznamenána na ATP 2 utkání na antuce jinak nic, je mu 19 let, toho Ward porazil 3-0. Pak měl až neskutečné problémy s Jazirim který tvrdý povrch nevyhledává, hraje na něm, ale daleko raději má antuku s tím si poradil v maratonovém utkání takhle: 3-6, 6-3, 3-6, 6-3, 8-6. Toho stálo síly snad to bude ještě trošku znát.
Ward není ve vůbec dobré formě, naopak forma je zlá. Bautista-Agut je naopak spolehlivým hráčem tento rok, žádný průser neuhrál, vede si dost dobře. Rozehranost, forma, připravenost. To vše je na jeho straně. Naopak po tom dlouhém utkání může být Ward ještě unavený, věřím že si Bautista-Agut dojde v pohodě pro vítězství. Navíc oba prosti sobě již jednou hráli a jako vítěz odešel Bautista-Agut.
Můj tip:
Bautista-Agut
1
1.52

OK: 3
KO: 2
Moje tenisové tipy za všechny období:
OK- 78
KO- 28