Indian Wells: Mikhail Kukushkin - Lukasz Kubot

<<

confused

Příspěvek stř 09. bře 2011 18:01:36

Indian Wells: Mikhail Kukushkin - Lukasz Kubot

Obrázek Mikhail Kukushkin - Lukasz Kubot Obrázek

10.3. 20:05 (ještě upřesním)

Obrázek
I Mikhail Kukushkin přispěl k porážce našeho daviscupového týmu

Indian Wells:

Dalším duelem úvodních kol podniku v Indian Wellsu, bude souboj mezi Kazachem Kukushkinem a Polákem Kubotem.

Obrázek Mikhail Kukushkin

Obrázek

Mikhail Kukushkin se letos předvedl hlavně v Davis Cupu, kde se v úvodním zápase sutkal s Tomášem Berdychem - s tím držel první set krok, ale bohužel nedokázal zvítězit. V rozhodujícím duelu však porazil Jana Hájka, čímž zajistil Kazachstánu postup do dalšího kola, kde zavítají na půdu Argentiny. Tento Kazach se proslavil hlavně díky vyhranému turnaji v Petrohradu, což bylo v říjnu loňského roku. Na tomto turnaji si dokázal postupně poradit s Chardym, Gabashvillim, Tipsarevičem, Marchenkem a ve finále i překvapivě s domácí jedničkou Mikhailem Youzhnym. Celkově má Kukushkin na tvrdém povrchu velice dobrou úspěšnost - skoro 66%. V letošní sezóně se mu bohužel nedaří tak, jak by chtěl, ale v mnohých případech má bohužel smůlu na los. Kromě domácího challengeru v Astaně, kde ho porazil Rakušan Oswald a kvalifikaci v Marseille, kdo ho pro změnu vyřadil hráč z třetí stovky Romian Jouan. Jinak měl proti sobě podstatně kvalitnější soupeře, než jen on sám - za zmínku stojí například Lopez, Dolgopolov nebo naposled na Davis Cupu Tomáš Berdych. Kukushkin se mi na Davis Cupu svou hrou velmi líbil, skvěle si držel servis a obzvlášť proti Janu Hájkovi předvedl solidní výkon.

Obrázek Lukasz Kubot

Obrázek

Lukasz Kubot je tenista, který se v poslední době představoval spíše na antuce, než na tvrdém povrchu. Jeho poslední turnaj na tvrdém povrchu, kromě australského hardu, se datuje na konec října - tehdy ve Vídni podlehl domácímu Jurgenu Melzerovi ve dvou tie-breacích. Jak jsem řekl, od té doby se na tvrdém představil jen na hardu v Austrálii, kde se postupně představil na třech podnicích - v Brisbane, Sydney a také na melbournském Grand Slamu Australian Open. V Brisbane došel Kubot do druhého kola, ale tam bohužel obdržel výprask od Kypřana Baghdatise. V Sydney ho porazil kromě italského antukáře Staraceho také domácí mladík Bernard Tomic. Na Australian Open dokázal Kubot překvapit, když si v úvodním kole poradil v pěti setech s Američanem Querreyem a mohl se tak radovat z postupu do druhého kola - tam si na něj brousil zuby Ukrajinec žíjicí v Bratislavě Sergyi Stakhovsky, který potvrdil roli favorita a ve třech setech doprovodil Kubota domů. Tyto turnaje Kubot absolvoval v lednu, od té doby objíždí jen antukové podniky v Jižní Americe, kde vždy došel maximálně do druhého kola s výjimkou toho posledního v mexickém Acapulcu, kde skončil až ve čtvrtfinále na raketě Thomaze Bellucciho.

Můj tip:

Kukushkin momentálně ukazuje, že na tvrdém povrchu má formu, což by měl předvést i proti Kubotovi, který dlouhou dobu na tvrdém pvrchu nehrál.

Mikhail Kukushkin - Lukasz Kubot

- 1 @ 2.2 Obrázek

GL %%-
Naposledy upravil confused dne stř 09. bře 2011 21:04:43, celkově upraveno 1
<<

korhy123

Příspěvek stř 09. bře 2011 20:18:38

Re: Indian Wells: Mikhail Kukushkin - Lukasz Kubot

S tipem souhlasím, Kukushkin se mi na Davis Cupu moc líbil, je vidět, že momentálně oplývá formou.. hodně štěstí, snad to výjde. %%-
<<

confused

Příspěvek stř 09. bře 2011 21:06:12

ve světě rapidně stoupá kurs, tak snad to není ovlivněné nějakým zraněním, kdyžtak dám ještě info
<<

confused

Příspěvek stř 09. bře 2011 21:06:42

korhy123 píše:S tipem souhlasím, Kukushkin se mi na Davis Cupu moc líbil, je vidět, že momentálně oplývá formou.. hodně štěstí, snad to výjde. %%-

díky, no uvidíme, jak jsem psal výše, kurs rapidně stoupá..
<<

PePe6

Příspěvek čtv 10. bře 2011 1:42:10

tak co zjištěno proč to tak stoupa ? ten kurz hledal jsem a nic jsem nenašel :( a kurzuy se doslova otočili odpoledne 1.72 na Kazacha a teď už na Polaka 1.72 a na kazacha přes 1.80 :-! ale možna to nic neznamena ...
Fandím Obrázek, Obrázek

Moje prácička :) http://www.tenisak2.cz/ + black list
POuze a jedině TE-NI-S a FOTBAL
<<

confused

Příspěvek čtv 10. bře 2011 9:17:59

PePe6 píše:tak co zjištěno proč to tak stoupa ? ten kurz hledal jsem a nic jsem nenašel :( a kurzuy se doslova otočili odpoledne 1.72 na Kazacha a teď už na Polaka 1.72 a na kazacha přes 1.80 :-! ale možna to nic neznamena ...

tak zranění v to nejspíš nebude, napadá mě snad jen únava po davis cupu, ale 4 dny na regeneraci je dost, takže nevím, ale kukushkina si stejně zahraju, kdyby něco tak dám vědět
<<

Kuba8

Příspěvek čtv 10. bře 2011 10:46:53

fortuna měla myslím 1.5 už je 1.75 to je divny dost už :-\
Moje statistiky analýz od 1.8. 2012

OK: 3

KO: 2

Moje tenisové tipy za všechny období:

OK- 78
KO- 28
<<

Rafa

Příspěvek čtv 10. bře 2011 10:48:37

tak rozdi ltam bude v tom,že Kukushkin hral v hale dobře ale na hardu je takovej nic moc no...a kubot zas takova sračka není,ale gl :)
<<

Hu

Příspěvek čtv 10. bře 2011 10:59:26

Já tedy nikde žádný rapidní růst kurzů na Kukuškina nevidím - http://bit.ly/hILu4v i-) A řídit se tím, co se děje v českých sázkovkách, nelze... páč ty nemají se sázením nic společného.
<<

confused

Příspěvek čtv 10. bře 2011 11:22:02

Hejhula píše:Já tedy nikde žádný rapidní růst kurzů na Kukuškina nevidím - http://bit.ly/hILu4v i-) A řídit se tím, co se děje v českých sázkovkách, nelze... páč ty nemají se sázením nic společného.

u pinnaclu to třeba začínalo na 1.8 - teď je tam kolem 2 a na kubota místo původních 2.09 - 1.92
<<

Hu

Příspěvek čtv 10. bře 2011 11:50:00

Což je posun o necelé 2 desetiny a to není vůbec nic nestandardního, jen běžný pohyb trhu ;) Kdyby v tom mělo být nějaké zranění, jednak by byl pohyb kurzů mnohem výraznější a druhak by se na sázkařských burzách sázel větší objem peněz než u ostatních "normálních" zápasů... a ani jedno se neděje. Sázkaři zřejmě reagují na to, že Kukuškin krom výhry nad Hájkem vlastně letos nic nedokázal a s Kubotem má H2H 0:2.
<<

confused

Příspěvek čtv 10. bře 2011 11:53:20

Hejhula píše:Což je posun o necelé 2 desetiny a to není vůbec nic nestandardního, jen běžný pohyb trhu ;) Kdyby v tom mělo být nějaké zranění, jednak by byl pohyb kurzů mnohem výraznější a druhak by se na sázkařských burzách sázel větší objem peněz než u ostatních "normálních" zápasů... a ani jedno se neděje. Sázkaři zřejmě reagují na to, že Kukuškin krom výhry nad Hájkem vlastně letos nic nedokázal a s Kubotem má H2H 0:2.

jasný no, ale pořád ho v tomto zápase považuju za favorita, neboť Kukushkin na mě působil dobře i v zápase s Berdychem, ale samozřejmě je to DC.. navíc Kubot už se dost dlouho na tvrdým nepředstavil, takže těžko říct, co od něj očkávat, každopádně díky za postřehy..
<<

Hu

Příspěvek čtv 10. bře 2011 12:11:09

I já si myslím, že by měl být v tomhle zápase favorit. Úspěch v Davis Cupu by pro něj měl být velkým psychologickým boostem a hlavně se po Záhřebu a Marseille konečně přesune na pomalý povrch, což je jeho parketa. Otázkou je, jak vnímá skutečnost, že v příštím kole čeká Berdych :)
<<

Vari

Příspěvek čtv 10. bře 2011 17:18:35

Na turnajích před DC moc nepřekvapil ale během DC se rozehrál do dobré formy, tak určitě se sním bude muset začít počítat s dobrými výsledky a dneska by to mohl dokázat
<<

confused

Příspěvek čtv 10. bře 2011 17:21:35

Vari píše:Na turnajích před DC moc nepřekvapil ale během DC se rozehrál do dobré formy, tak určitě se sním bude muset začít počítat s dobrými výsledky a dneska by to mohl dokázat

jj snad jo, ikdyž má ty výsledky letos všelijaký, já bych ho zas nepodceňoval..

Zpět na Tenis