Bouchard - Svitolina

<<

xxx_mario_xxx

Příspěvek stř 19. srp 2015 16:19:27

Bouchard - Svitolina

Bouchard - Svitolina
20.08.2015, 01:00

Opět mám v hledáčku tenis, tentokrát v podání žen. Svitolina je pro mě momentálně mnohem nebezpečnější hráčkou a hráčkou s lepší formou, než kanaďanka Bouchardová. Ta se sice pomalu zase dostává do formy ale pořád ji ještě hodně chybí. Často se vyhazuje a to z takových pozic, ze kterých to někdy není možné. Problém je prostě hlava, rozešla se s trenérem, takže výhra ve dvou tb s Bondarenko je zřejmě to poslední, co zde uhraje. Docela mě překvapilo, že to ukrajinka nechala dovést až do zkrácených her, v nich je totiž možné cokoliv. Svitolina je ale přesně ten typ hráčky, co Bouchardové nevyhovuje - taková menší Bencic, propracovaná defenzíva za kterou se skrývá velmi dobrý přechod do útoku - zde porazila podobnou hráčku Bouchardové - Alison Riske. Američanka hraje také agresivní tenis plný nápaditých úderů.

Pro rusku ale hovoří i vzájemné zápasy těchto dvou, 3:0 pro ni a všechny 3 se odehrály na hardu. Obě prožívají rozdílné sezóny, zatímco Svitolina je v laufu (sezonní bilance 32/18) tak Bouchardová se stále hledá (11/16). Množství zápasů hovoří za vše, je to skoro o polovinu méně odehraných utkání ze strany Bouchardové. Jednoznačně volím sázku na 1.

Tip: Svitolina, @1.56 u Fortuny
<<

xxx_mario_xxx

Příspěvek čtv 20. srp 2015 6:36:59

Re: Bouchard - Svitolina

0:2 - OK

Zpět na Tenis