Giraldo-Kyrgios
Začátek utkání: není ještě přesně zadán, ale bude to v noci 4.-5.8.2014
Toronto Masters, 1. kolo-tvrdý povrch

V 1. kole dobře rozehraný Giraldo z předešlého turnaje ve Washingtonu vyzve australského mladíčka a zároveň vycházející hvězdu australského tenisu Kyrgiose.
Santiago Giraldo:

Aktuální příčka: 34.
Narozen: 27.11.1987
Hraje: pravou rukou
Santiaga jsem sledoval, jak hrál předchozí turnaj an americké půdě ve Waashingtonu, kde předváděl velmi dobré výkony a dokázal dokonce velmi potrápit skvěle hrajícího Vaška Pospíšila nebo dokázal vyřadit lehce ve dvou setech hráče jako je Becker, Estrella...především věřím jeho aktuální formě, která se mi fakt líbí!!!
Nick Kyrgios:

Aktuální příčka: 69.
Narozen: 27.4.1995
Hraje: pravou rukou
Kyrgios momentálně nikde nehrál, jeho poslední zápas byl na Wimbledonu, nyní se dával zdravotně dokupy. Dokáže velmi dobře servírovat, ale občas během zápasu má výkyvy, které rozhodnou vyrovnaný zápasy v jeho neprospěch. Bude se jednat o jeho 1. zápas po měsíci, takže rozehrannost nebo tkz. turnajový stereotyp mu bude nejspíš chybět, což možná bude nevýhodou.
Povrch:
Sice se jedná o tvrdý povrch, ale říká se o něm, že je pomalý s vysokým odskokem a častý problémem na turnaji je i vítr, s kterým někteří hráči mají velký problém.
Klady/zápory/důvod:
*Giraldo rozehraný na tvrdém povrchu a aktuální forma je velmi slušná.
*Povrch by měl sedět o něco více Giraldovi.
*S těžkými podmínkami by si lépe měl poradit zkušený Giraldo.
*Jen mám obavy, aby Giraldo nebyl unaven z posledního turnaje ve Washingtonu.
*Kyrgios odehraje první turnaj v Kanadě na tvrdém povrchu, takže i zde zkušenost bude chybět
Můj tip: výhra Santiaga Giralda v kurzu 1,76