DC - J. Monaco - F. Fognini

<<

24tomas

Příspěvek pát 31. led 2014 11:02:35

DC - J. Monaco - F. Fognini

Davis Cup (Argentina)
World Group, 1K
pátek, 31. 1. 2014, 17:00

Obrázek Obrázek

Juan Monaco (ARG/1984/40.) - Fabio Fognini (ITA/1987/15.)

Tady zkrátka nelze věřit Monakovi. A existuje pro to hned několik důvodů. Nejvíce do očí jistě bije Argentincova momentální série 7 porážek, během nichž získal pouhé dva sety. Je sice pravda, že se všechna tato utkání odehrála na tvrdém povrchu, tedy na Juanově nejméně oblíbeném, avšak to v mých očích není hlavním kamenem úrazu.

Monaco vyhrál poslední soutěžní zápas v srpnu. To už je pro něj přes 5 měsíců bez pocitu vítězství. Že se tento fakt na Argentincově psychice docela jasně podepisuje, jsem měl možnost vidět v několika jeho představeních. Časy, kdy Juan nakoukl do první desítky, jsou, zdá se, nenávratně pryč.

Je sice potřeba zmínit Monakovu kladnou bilanci s nadcházejícím soupeřem, která hovoří 3:0 ve prospěch Argentince, nicméně poslední vzájemný duel se odehrál na podzim 2011 a od té doby stihl Fabio Fognini ujít poměrně slušný kus cesty.

Zatímco Monaco se v žebříčku nezadržitelně propadá, Fognini je právě teď na svém maximu. Pouhých pět míst ho dělí od současné TOP 10.

Loňská bilance Fogniniho je 46 výher a 27 porážek, Monaco si připsal výher 25, sklonit před soupeřem se pak musel 23krát. Těžko lépe doložit, o kolik je Fabio momentálně tenisově nad Juanem.

Za poslední půl rok nastoupil argentinský hráč ke třem utkáním hraných na tři vítězné sety. Dokázal v nich však ukořistit pouze jednu sadu, a to letos na Australian Open proti Gulbisovi. Fognini za stejné časové období zvítězil z pěti pokusů třikrát, na uplynulém Australian Open vypadl v osmifinále s Djokovičem.

Vidím jako velmi nepravděpodobné, že by Juan Monaco ukončil svou černou sérii zrovna proti hráči, který si v loňské části antukové sezony připsal tři finálové účasti na turnajích ATP, z nichž navíc dvě dokázal přetavit v zisk titulu.

Hlavní tip: Fabio Fognini @ 1,66 (bet365) Obrázek
<<

24tomas

Příspěvek pát 31. led 2014 23:10:24

Re: DC - J. Monaco - F. Fognini

Fabio Fognini vítězí 7:5, 6:2, 6:2.
Hlavní tip je OK.

Leden uzavřen s bilancí +689.
<<

Neuminho

Příspěvek pát 31. led 2014 23:49:43

:-bd Výborné, gratulace k tipu a celkové bilanci, která je úctihodná. Věřím a doufám, že tu budeš psát i nadále :-) A ještě nějací ti "24tomasové" přibudnou :D ^:)^
Naposledy upravil Neuminho dne sob 01. úno 2014 0:06:29, celkově upraveno 1
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

R.Balboa

Příspěvek sob 01. úno 2014 0:00:48

Hlavně ať už nepřibudou žádní "Neuminhové".
<<

24tomas

Příspěvek sob 01. úno 2014 0:24:57

díky za odezvu! rozhodně potěšila :ympeace:

co se týče dalšího psaní, záleží hlavně na tom, jak Petr dostojí svojemu odměňovacímu plánu.
v ideálním případě nehodlám strategii měnit, a tak věřím v podobně úspěšný únor ;) %%-
<<

Neuminho

Příspěvek sob 01. úno 2014 11:38:08

No vzhledem k tomu, že s těmi analýzami vypomáhám Petrovi já a přidávám je často, navíc je sám hodnotím těmi odměnami, tak ti mužu říci, že jsem mu nedávno psal a domluvili jsme se, že mu to pošlu tento víkend , tedy seznam výherců od 1. Listopadu k 31. Lednu. On to poté někdy až bude mít čas vyplatí. A zatím se nestalo, že by někomu zůstal dlužný za nějaká předchozí období za analýzy. Alespoň jsem tedy neevidoval žádné stížnosti apod... :-) Taky nevím, či už má od tebe nějaké platební údaje a ví kam ti to má případně poslat, to mi dyžtak mužeš poslat skrze pm. Myslím, že jsou 3 možnosti, Moneybookers ( Skrill ), Paypal a bankovní převod, ovšem nejlepší by byly první 2 varianty, kde to tak posílá většině.

Jinak R. Balboa a Alphadog, toto si budu pamatovat. :-) :-q
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

Alphadog92

Příspěvek sob 01. úno 2014 20:00:06

24tomas: o odměny od Petra se bát rozhodně nemusíš. To je nejen má zkušenost.

Neuminho: snad by ses neurazil :)
<<

24tomas

Příspěvek ned 02. úno 2014 15:14:24

díky vám za info kluci. nechtěl jsem tu nijak vznášet pochybnosti, ale protože se to v oficiálním příspěvku psalo s pravidelností trochu jinak, tak jsem si nebyl jistý jestli třeba s novým rokem nedošlo k nějaké změně.

samozřejmě ale nevidím problém, pakliže to je jak říkáte ;)

jinak údaje už ode mě petr má a budu se těšit na další spolupráci :))

Zpět na Tenis