Lucic - Kichenok

<<

Alphadog92

Příspěvek sob 18. kvě 2013 7:44:34

Lucic - Kichenok

14:30
Brusel Obrázek 1. kvalifikační kolo (antuka)

Mirjana Lucic (1982; Chorvatsko; 91) je velmi kvalitní a zkušená hráčka. Na posledních třech turnajích (Řím, a Madrid) sice vypadla vzdy v prvním kvalifikačním kole, ale prohry s Keys (60) a Dominguez-Lino (49) nejsou ostudou. Ve Stuttgartu se dostala z kvalifikace až do OF, kde vypadla s Li (5). Porazila ale například hráčky jako Vesnina (33), Peer (123), Meusburger (115) či Záhlavovou-Strýcovou (151). Síla Mirjany spočívá především v antuce. Ikdyž toho dost odehrála i na hardu, tak antukové výsledky má ze všech povrchů nejlepší. Celková antuková bilance je 107/72, letos 5/5. Mirjana na tomto turnaji startuje poprvé.

Nadiya Kichenok (1992; Ukrajina; 163) má za sebou již několik úspěchů v rámci ITF. Nedávno například vyhrála ITF turnaj v Namanganu. Nadiya málokdy narazí na hráčku z první stovky a dnes by to mělo být znát. Proti Kichenok bude dnes stát i povrch. Všechny své největší úspěchy získala na hardu, zatímco na antuce není příliš přesvědčivá, její celková bilance je 37/29 a letos zatím žádné odehrané utkání na tomto povrchu.Také Nadiya se tohoto turnaje účastní letos poprvé.

Kvalita, zkušenost a povrch jsou dnes na straně Lucic. Kichenok jí nebude stíhat ale pro jistotu dám jen čistou jedničku místo přesného skóre 2:0. BetVictor drží pěkný kurz 1,6. Kurz od bet365 1,57 je také dobrý. Ostatní SK ale mají kolem 1,45 což je už fair a asi bych to nehrál s tímto kurzem.

Hlavní tip: 1 @ 1,6 (BetVictor)
Vedlejší tip: přesné skóre 2:0 @ 2,5 (bet365)

GL %%-
<<

Alphadog92

Příspěvek sob 18. kvě 2013 21:29:16

Re: Lucic - Kichenok

Zápas přerušen po prvním setu který dopadl nedobře 5:7... Uvidíme zítra.
<<

Mansúr

Příspěvek ned 19. kvě 2013 8:13:57

Lucic - Kichenok

Zápas ve skutečnosti začal s mnohahodinovým zpožděním. Tzn. jiné podmínky pro hraní míče apod. Tudíž by to měly sázkovky rušit. Toto není první případ. Jsou turnaje, kde se hraje venku. Prší a oni to přesunou do haly. Já vsázím na antukářku, která jde do haly s halovou hráčkou. Je to jeden velký bordel. Když jsou přeloženy fotbalové zápasy, tak to stahují. Když je přeložený tenis, tak na to kálí. Hrál jsem na jednom tiketu proti oběma Kichenokovým, takže na to taky čekám. Vlastně nečekám. Po tom, co předvedla včera Baroni, kdy vede 3:1 a prohraje 5:7 by se dnes musel stát zázrak. Včera jsem ještě čekal, že to otočí, jak to zpravidla bývá, ale dnes je Kichenok zase odpočatá. Navíc Baroni je 1 v kvalifikaci, tudíž může spoléhat na LL.
<<

Alphadog92

Příspěvek ned 19. kvě 2013 11:23:58

Máš pravdu ale SK tohle asi nevoidnou, bohužel. Dnešní "první" druhý set se nesl ve velmi podobném duchu bohužel.
<<

Rafa

Příspěvek ned 19. kvě 2013 11:30:46

Mansúr píše:Zápas ve skutečnosti začal s mnohahodinovým zpožděním. Tzn. jiné podmínky pro hraní míče apod. Tudíž by to měly sázkovky rušit. Toto není první případ. Jsou turnaje, kde se hraje venku. Prší a oni to přesunou do haly. Já vsázím na antukářku, která jde do haly s halovou hráčkou. Je to jeden velký bordel. Když jsou přeloženy fotbalové zápasy, tak to stahují. Když je přeložený tenis, tak na to kálí. Hrál jsem na jednom tiketu proti oběma Kichenokovým, takže na to taky čekám. Vlastně nečekám. Po tom, co předvedla včera Baroni, kdy vede 3:1 a prohraje 5:7 by se dnes musel stát zázrak. Včera jsem ještě čekal, že to otočí, jak to zpravidla bývá, ale dnes je Kichenok zase odpočatá. Navíc Baroni je 1 v kvalifikaci, tudíž může spoléhat na LL.

Nechapu jen duvod, proc by se to melo VOIDovat, zadna zmena tam neni, ze by se slo z antuky na tvrdej, tak neni duvod. Je to to same, jako kdyz vecer se ma zacit utkani a nezacne a presune se na dalsi den, taky ti to neVOIDnou :))
Tot muj nazor, nic vic nic min :ympeace:
<<

Mansúr

Příspěvek ned 19. kvě 2013 16:49:28

Lucic - Kichenok

Jasně Rafo. Máš pravdu. Nechal jsem se trochu unést emocemi. Nehraji zrovna o malé peníze a přístup Baroni mě opravdu namíchl. Navíc to byla moje blbost. Chtěl jsem prostě mít obě Kichenok na jednom tiketu. Mohl jsem tam dát třeba Peer a bylo by vymalováno. GL chlape %%-
<<

Yeena

Příspěvek ned 19. kvě 2013 18:15:50

...,dost sazkovek to stornovalo a dnes vypsalo kurz na dohravku ,bohuzel jsem to dal u TipSportu takze prohra.To me na TS s**e ze nestornuje sazku pri skreci atd.,...
Obrázek
....nikdy neříkej nikdy, vždy se najde nějakej blbec, co to dokáže ;)

Zpět na Tenis