Nadal - Berdych
Světová jednička Rafael Nadal si na letošním Masters počíná velice dobře, když porazil jak Djokovice, tak Roddicka, se kterým se výrazněji zapotil, ale to můžeme přičíst jeho nerozehranosti po pauze. Sám Nadal ale po zápase s Djokovicem řekl, že proti Berdychovi je těžké uhrát set a že se bude v tomto zápase uhrát aspoň ten jeden set, který by mu zajistil postup do semifinále londýnského Masters. Berdych před tímto utkáním prohlašuje, že ví jak na Nadala a řekněme, že si dost věří. Na druhou stranu musím podotknout, že Berdych Nadala už 4 roky neporazil. Letos se tito borci spolu utkali 2x a 2x odešel jako vítěz Nadal, když Berdychovi nepovolil ani jeden set. Opravdu nevím co si o tomto utkání myslet. Přijde mi, že Nadal by chtěl nejraději hrát na jeden vítězný set a pak ať už to nějak dopadne. Berdych híří optimismem a hlásá, že má šanci, což se mi líbí a rozhodně by mu to mohlo v tomto zápase pomoci.
Já ale věřím, že Nadal nic nevypustí a bude chtít vše dotáhnout do rychlého konce.
v takovém případě bych vybíral jednu z těchto možností:
Vítěz zápasu Nadal- 1,19
1.set vyhraje Nadal- 1,25
přesný výsledek- vůbec nevím, věřil bych že i Berdych by mohl uhrát set, takže buď 2:0 pro Nadala- 1,52 nebo 2:1 pro Nadala- 3,6
možná bychom se mohli dočkat i TB v 1. setu- 3,09
věřím, že se Berdychovi bude dařit servis a tak na esa zvítězí Tomáš- 1,55
abízí se nám tu i možnost na počet setů: 2- 1,45 3- 2,35
ten kdo si myslí, že by Berdych mohl uhrát aspoň jeden set tu máme možnost Berdych vyhraje alespoň se- 2,15
v 1.setu bude over 9,5 gemů- 1,68
a jako poslední bych zvolil možnost over 22,5 gemů v zápase- 1,85
kurzy jsou od Fortuny
Jak říkám, do tohoto zápasu si nejsem vůbec jistý, takže si o tom raději každý udělejte vlastní obrázek