Opět Pár zápasu z Challengeru !!

Dnes 30.června 2011 začneme opět u

Braunschweig - antuka

-Toto utkani je dle mého určitě jedno z atraktivních, nebo aspOň pro mě zde se totiž střetné domácí hráč který je hodně z formy a nezvikle vevropě hráč Ameriky který oplíva hodně dobou formou a zkušenostmi .
-Zeballos je pro mě jasnaou volbu již jak sem viděl ty jména, kdo jiny by měl byt favoritem na antukovem dvorci ? 28/15 letos na antuce mluvi za své a min týden turnaj v Marburg Německo !!! semifinale !!
-Zverev forma letos na antuce tristní 4/9 nevyhral ani doma v halle ! Zverev má své kavlity ale letos se mu absolutně nedaří vizitka 7/19 je toho dukazem
Výhra Zeballos 1.45

Turín - antuka

-Tohle je pro mě jasna zaležitost po včerejšim výkonu Ramose tento maldik předvadí neskutečnou fazonu letos to co letos hraje je prostě parada včera doslova vyklepal Alessio di Mauro který patří mezi kvalitnějši hráče a to ještě doma !!! Zápas jsme viděl a co předvaděl bylo to jako stroj !
-Vagnozzi am sice taky formu 20/14 ale neni to dle meho ono proti tomu ramos 31/17 .
-Rámos se mi zda vykonostně na stabilnější urovni a prostě včerejši mač mě utvrdil v jeho kvalitach ! a to pouze ve 23 letech
Výhra Ramos Vinolas 1.50

-Vždy je v Italii hojne zastoupeni to plati i zde, ale trochu zde naraži domáci hráči na lepši a kvalitnějši . I zde je tomu tak ač mlady Ital 19 let má formu a ambice trochu ho sráři kvalita turnaje a to že je to jeho asi cca 3 turnaj na lepši urovni tipu challenger jinak to je same ITF kde jsou tyto turnaje pro mě maximalně podřadne .
-ramirez je hráš světových kvalit a pokuď nezasahne mafie .. ač nema formu stejně mu plně věřim protože tento hráč v poslednich dnech, měsícich měl těžké soupeře ale timto turnajem by se to dle mého mělo zlomit .
-Dále 121 hráč světa vs. 321 také má nějakou kvalitu :.) Mladik by měl dostat kanara minimalně !
[size=200]Výhra[/size] Ramirez Hidalgo 1.45

-a do třetice koukam Itaslko-španělský souboj . Náhoda upozorňuji .
- zde je to pro mne nejasněši ze všech zápasu hráč z 59 místa v ATP vs. hráč z 372
-Ač španělští hráči jak tak koukam nemaji formu je to zapřičiněno dle meho hodně dobrými proti hráči z první 100vky
-i přesto že ma Traver asi nejhorši bilanci ze všech 3 hráču nahrazuje to kvalitou kterou bezpochyby má a opět je tu zde mladik kteremu chyb zkušenosti z lepe dotovaných turnaju .
- Dale asi neam cenu nic rozebirat forma vs. Kvalita !! Ja si vybral ;-)
[size=200]Výhra [/size] Gimeno Traver 1.25