French Open 30.5.2011

Začátek utkání je 26.5 od 11:00.
Alejandro Falla tento rok sice příliš velké tenisové představení nepředvádí, ale zdá se, že právě zde by se mohl chytit. Dokázal se prokousat přes 3. kola kvalifikace a i přes 3. kola hlavní soutěže a nyní již je v kole 4. Do tohoto turnaje pro něj byla maximum ČF v Delray Beach kam se rovněž prokousal přes kvalifikaci jinak to bylo tento rok děs a hrůza a vždy maximálně 2. kolo. Proto jsou jeho výkony na FO pro mě velkým překvapením. Falla má tento rok bilanci 19/15 a na antuce 12/6 a patří mu 120. pozice.
To jeho soupeř je pro mě trochu opak. Juan Chela tento rok hrál celkem dobře, dokázal hrát v Buenos Aires finále a v Costa Do Sauipe SF. Poté sice přišel mírný útlum, ale před FO odehrál v dresu Argentiny parádně Světový pohár a zde je již sice ve 4. kole, ale výkony s Andersonem a Rosolem se mi příliš nelíbíli. Jelikož nebýt nezkušenosti Rosola už zde Chela nemusel být. Chela je 34. na světa, bilance tento rok 20/12 a na antuce 18/8.
Můj TIP:
Jak jsem již psal, Chela mě zde svou hrou příliš nepřesvědčil a naopak Falla docela ano. Hlavně při returnu hrál hodně buď a nebo a celkem mu to vycházelo. Sice by zde mohla být mírná únava. Přece jen to pro něj zde bude už 6 zápas, ale zkusím si dát na jeho výhru nebo alespoň nějaký handicap.
H2H:
Oba na sebe narazili 3x. Všechny 3 zápasy se odehrály minulý rok a Chela v nich vede 2-1, ale na antuce vede Falla 1-0.
Sázkovky:
Nejvyšší kurz na Fallu nabízí BET365 a činí 3.25. U tuzemských je to vše kolem 2.80.
Alejandro Falla 2.8

Začátek utkání je 26.5 od 16:00.
Andy Murray začal tento rok parádně když se po 3 dostal do Finále Grandslamu, které opět nevyhrál. Poté přišel mirný útlum a na Evropské antuce to byly ještě SF v Monte Carlu a Římě. Zde zatím prochází turnajem poměrně hladce, ale ve 2. kole v zápase s Bolellim bylo vidět, že antuka není zrovna jeho top povrch a hrál až příliš obranou hru což by mu proti lepším soupeřům nemuselo stačit. Andy je na 4. místě v žebříčku, tento rok má bilanci 19/7 a na antuce 10/3.
Jeho soupeřem bude Srbský hráč číslo 2. Viktor Troicki. Ten toho tento rok odehrál o něco víc a také se dá říct o něco vyrovnanějí než Andy. Nejvíc se Viktorovi dařilo v Sydney, kde hrál Finále, v Rotterdamu skončil v SF a na antuce nejdále ve ČF v Monte Carlu. Zde zatím prochází turnajem poměrně lehce i když už narazil na papírově lepšího Dolgopolova. Viktor je 15. na světě a tento rok má bilanci 25/12 a na antuce 9/5.
Můj TIP:
Už jsem řešil jakým stylem zde hraje Andy a Viktor hraje právě opačným stylem. Nebudu zde tipovat vítěže, ale více jak 3. sety bychom zítra vidět mohli.
H2H:
Oba hráči se setkali 3x a vždy bez ztráty setu výhrál Andy. Doufám, že Viktor s tím zítra něco udělá.
Sázkovky:
Na over 3,5 setu nabízí BET365 kurz 1.66.
3,5 setu + 1.66

Analýzy od 8.10 do ???:
Analýzy:
TIP OK: 1
TIP KO: 0

Analýzy:
TIP OK: 1
TIP KO: 0