Fabio Fognini - Garcia-Lopez

Fabio Fognini se mi na French Open sakra líbí. Je to velice kvalitní antukář a to ve Francii jenom dokládá. Nejdříve ve třech setech nedal šanci Istominovi a v minulém kole si pohrál s Robertem, kterému povolil jen tři gemy. Opravdu to zatím zvládá na výbornou a jsem přesvdčen, že v nastaveném trendu bude pokračovat nadále. Skvělé hra od základní čáry, minimum chyb a dobrá hlava takový je Fognini na Roland Garros. Především ta poslední věc mu dělala mnohdy veliký problém.
Garcia-Lopez tady nechal o mnoho více sil a i tento faktor by mohl hrát patřičnou roli. Ztratil set s Kendrickem a ve druhém kole hrál hodně dlouhý, pětisetový zápas, který skončil až výsledkem 13-11. GGL pro mě není žádná kvalitní antukářská jistota, jen průměrný tenista, který jednou za čas dokáže pozlobit kvalitnějšího tenistu. Formu před FO neměl žádnou a proti rozjetému Italovi nebude mít tak veliké šance jako v předešlých kolech, kde byl favoritem.
Verdikt:
Fabio Fognini tu předvádí od prvního kola super tenis a ikdyž je tento hráč mnohdy nevyzpitatelný, tak teď nevěřím tomu, že by měl přijít nějaký propadák. GGL tady již nechal dost sil a tohle bude nad jeho síly.
Vzájemné zápasy:
Vzájemné bilance je srovnaná 1-1. Na antuce vyhrál Ital v roce 2008 a minulý rok uspěl GGL v Eastbourne na trávě. Kdo půjde do vedení ? já říkam Fogniniho.
TOP Kursy a pohyby:
V současnosti je ve světě pohyb takový, že na Fogniniho kursy rapidně klesají a beru kurs @ 1.62 u Sportingbetu. Během zítřejšího dne to bude podobné.
Tip: Fognini Fabio - VELIKÁ DŮVĚRA