Příspěvek pát 29. dub 2011 22:51:12

Estoril: Del Potro-Cuevas

Souboj mých dvou oblíbených hráčů, del Potra mám radši přece o něco více, ale to teď nebude hrát roli. Já se vám předem omlouvám že to nebude přímý tip, tedy bude, ale zatím to není vypsáno, ale ráno mám zápas tak se chci o tip podělit už teď protože později bych neměl čas, promiňte mi to.

30.04 12:00

Obrázek Juan Martin Del Potro Obrázek vs. Obrázek Pablo Cuevas Obrázek

Del Potro začal od začátku roku comeback, zpět do TOP3 to se mu zatím nepovedlo, ale je to dlouhá cesta, kterou kráčí odhodlaně a statečně, zatím je 46. Pablo Cuevas je 61.

Obrázek

Del Potrův comeback jsem zmiňoval opravdu v hodně analýzách, ale to se vše týkalo tvrdého povrchu, teď je tu antuková část sezony. Na té má Del Potro poslední statistiky v roce 2009 a to 12/4. Tento rok je na antuce na prvním turnaji v Estorilu. V prvním kole měl problémy s domácím hráčem, ale nakonec to zvládl ve třech setech. Ve druhém kole dostal Fallu který byl po skreči náhodně ve druhém kole, del Potro ho porazil 6-2 6-1. Ve třetím kole už ho čekal velice těžký soupeř Robin Soderling, v těžkém utkání del Potro zvítězil 6-4 7-5, nutno říct že Soderling má špatnou formu momentálně. Ale Potra to nijak nesnižuje, kvalitní výkon.

Soupeřem Argentince bude Urugvajec, Pablo Cuevas, toho jsem zde popisoval hodně včera, takže to opakovat nebudu. Kdo chce přečte si analýzu zde: viewtopic.php?f=8&t=2994 Myslím si, že je zbytečné to sem psát podruhé. V těžkém zápase s Belluccim zahrál podle livka Pablo skvěle. Opravdu skvělý výkon. Pablo se z rolí favorita popasoval skvěle a zvítězil 6-4 6-2. Odvracel pouze dva brejkboly ty odvrátil s bravůrou ukázal svoji obrovskou sílu. Zápas zvládl opravdu skvěle.

Del Potro je nesmírně kvalitním a talentovaným hráčem. Pablo Cuevas má skvělou formu vypadá to, že obětoval Madridský MASTERS kvůli tomuhle turnaji, jestli teda turnaj nevzdá bez boje, to by se vklady vrátily, pokud ne věřím, že bude bojovat do posledního míčku, servis mu jde parádně když ho udrží má šanci. Del Potro je obrovský favorit řekl bych až přehnaný. Kurzy jsou od 1.16 po 1.22 na Del Potra očekávám handicap tak kolem +5,5 gamu pro Cuevase což znamená že kdyby prohrál 6-3 6-4 tip vyjde. Já věřím, že zabojuje víc a nebo aspoň takhle a handicap pokryje. Když bude držet servis jak ho držel skvěle do teď bude to tip OK.

Můj tip:

Del Potro-Cuevas

Cuevas v handicapu (očekávám +5,5)
(očekávám 1.8)

Omlouvám se že nedávám kurzy, ale není vypsáno a já nemohu čekat, GL Všem %%-
Moje statistiky analýz od 1.8. 2012

OK: 3

KO: 2

Moje tenisové tipy za všechny období:

OK- 78
KO- 28