Junqueira - Jazir
Při procházení nabídky na zítřek jsem narazil na tento mač.
Je to zápas ze Santos challengeru a rád bych se vás optal, jaký předpokládáte výsledek (vítěze) tohoto klání.
U mě hraje všechno do karet Junqueirovi, ale co u Vás?

díky

Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
Junqueira - Jazir
• Stránka 1 z 1
Junqueira - JazirPři procházení nabídky na zítřek jsem narazil na tento mač. Je to zápas ze Santos challengeru a rád bych se vás optal, jaký předpokládáte výsledek (vítěze) tohoto klání. U mě hraje všechno do karet Junqueirovi, ale co u Vás? ![]() díky ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Re: Junqueira - Jazir
Cau, pokud bude mit Junquiera svuj den, tak Maleka Jaziriho porazi..ale bude tam asi dost maly kurz ne..takze pak bych zkusil 2:0 na sety..ale jak znam argentince tak radi si davaji trisetaky:)
Re: Junqueira - Jazir
Junqueira - Jazir jasna 1
![]() Re: Junqueira - Jazir
Neřekl bych jasná 1...Jaziri celekm solidne zahral proti Massuovi,sice ten nemá formu,ale furt je to výborný antukář.!!Zato Junqueira se celkem natrápil s Lindellem,asi by mel Argentinec vyhrát,ale nebude to dle me žádný lehký zapas
Re: Junqueira - Jazir
zápas jsem neviděl jo, ale dle výsledků se mi zdá, že se víc natrápil Jaziri s Massuem 7-5 7-5, než Junqueira s Lindellem 7-5 6-1, ale jak říkám, dle výsledků jenom.
Já jen jestli ho mám hrát, nebo ne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Re: Junqueira - Jazir
Klidně ho hraj....
no Massovi chodil servis a zas v druhym zapase se Lindell dost vyhazoval,tohle bude jinej match,ale Argentinci věřím Re: Junqueira - Jazir
Jj, bude to tezky, Malek Jaziri neni spatnej, ale verim, ze ho nakonec Junquiera da..mam ho taky:)
• Stránka 1 z 1