Houston: Dev Varman - Garcia-Lopez

<<

bombik

Příspěvek čtv 07. dub 2011 8:10:47

Houston: Dev Varman - Garcia-Lopez

Obrázek Dev Varman Somdev vs. Garcia-Lopez Guillermo Obrázek

7.4. 19:00
Houston ATP - Antuka

Obrázek
(Dev Varman Somdev)

Další kole antukářského podniku okruhu ATP v Houstonu proti sobě sveda Španělského antukáře Garciu-Lopeze a Indické překvapení této sezony Dev Varmana. Jak už jsem psal hraje se na antuce a tedy by měl být spíše favorit Španěl, ale já to tak nevidím. Ano Ind toho na antuce příliš neodehrál a každý Španěl je dobrý antukář, ale když vememe formu obou aktérů tak musím hrát jasně na Inda. Ten kromě špatného začátku roku odehrál finále ATP v Johannesburgu, v Indian Wells se přes kvalifikace dostal až do OF kde potrápil Nadala a v Miami vypadl ve 3. kole s Ferrerem a to bysme ani neměli zapomenout na dobý výkon v Davis Cupu proti Srbsku. Jeho soupeř opravdu takovou formu nemá. Dařilo se mu vlastně jen na začátku roku kde hrál ČF v Dauhá, 3. kolo na AO a SF v Záhřebu a vlastně od tohoto semfinále ani 1 nevyhrál. Postupně ho porazili Dodig, Berdych, Davyděnko, Harrison a Anderson. Španěl je zde nasazeným a nehrál 1. kolo. Někdo by čekal, že se na antuce probere, ale já si naopak myslím, že ve formě jakou má Ind opět prohraje a budu tedy hrát na výhru hráče z Asie. Jeden z nejlepších kurzů nabízí na Dev Varmana Chance a to kurz 2.

TIP

Dev Varman - Garcia-Lopez 1 Obrázek 1.8
Analýzy od 8.10 do ???:
Analýzy:
TIP OK: 1
TIP KO: 0

Obrázek Obrázek
<<

bombik

Příspěvek čtv 07. dub 2011 20:00:55

Re: Houston: Dev Varman - Garcia-Lopez

TIP KO