Barletta: Alessio di Mauro - Aljaz Bedene

<<

confused

Příspěvek čtv 31. bře 2011 15:32:38

Barletta: Alessio di Mauro - Aljaz Bedene

Obrázek Alessio di Mauro - Aljaz Bedene Obrázek

1.4. 11:00

Obrázek
Alessio di Mauro

Ze zítřejší nabídky mě zaujal duel na Italském challengeru v Barlettě, kde se utká domácí di Mauro se Slovincem Bedenem.

Alessio di Mauro zahrál výborně na challengeru v Maroku - konkrétně v Casablance, kde se postupně probojoval přes Cirice, Alcaideho, Greula a Skugora až do finále, kde však bohužel nestačil na Donskoye, kterému podlehl ve třech sadách. Po tomto challengeru měl Ital docela smolné období, když následně v Rabatu i v Caltanissettě vypadl v úvodních kolech. V Rabatu ho vyřadil Carreno-Busta a v Itálii to byl Galvani, kdo di Maura doprovodil z dvorce. Tady v Barlettě zahrál, ale velmi pohledné utkání v úvodním kole s favorizovaným Španělem Ribou-Madridem, kterého nakonec v tie-breaku třetí sady dokázal porazit. Včera si také ve třech sadech poradil s Arnaboldim a může se tak radovat z postupu do kola třetího.

Tady ho bude čekat souboj s jednadvacetiletým Slovincem Adjazem Bedenem. Ten okupuje pátou stovku v žebříčku ATP a navštěvuje převážně turnaje kategorie Futures. Ovšem v italské Caltanissettě se mu podařilo z kvalifikace dostat až do čtvrtfinále, ale musím podotknout, že se potkával s průměrnými hráči, ikdyž i to je pro něj úspěch. Tady v Barlettě se v úvodním kole střetl s trápícím se Nizozemcem Sijslingem, se kterým neměl problémy. Ve druhém kole však docela překvapivě dokázal porazit ve třech sadách favorizovaného Španěla Ramose-Vinolase.

Můj tip:

Ikdyž Bedene zatím na turnaji překvapuje, myslím, že domácí di Mauro ho pošle domů a ikdyž challengery vynechávám, tohle si zahraju.

Alessio di Mauro - Aljaz Bedene

- 1 @ 1.6 Obrázek

GL %%-
<<

Vari

Příspěvek čtv 31. bře 2011 15:33:52

Re: Barletta: Alessio di Mauro - Aljaz Bedene

pěknej tip no snad bude i uspěšnej
<<

confused

Příspěvek čtv 31. bře 2011 15:36:38

Vari píše:pěknej tip no snad bude i uspěšnej

jj taky doufám, challengery běžně nesázím, ale tohle mi padlo do oka, di Mauro se mi hodně líbil i proti Ribovi.. snad to potvrdí, uvidíme
<<

hranol

Příspěvek čtv 31. bře 2011 17:02:51

Zdarec Confu...docela me prekvapil Di Mauro,kdyz vyradil Ribu..... \m/
Obrázek
Obrázek
Obrázek
<<

confused

Příspěvek čtv 31. bře 2011 18:38:59

hranol píše:Zdarec Confu...docela me prekvapil Di Mauro,kdyz vyradil Ribu..... \m/

čau čau, jojo, to mě taky :) poslední dva sety fakt odmakal a dokázal obrátit už téměř prohranej tb, takže mu tentokrát budu věřit, snad nezklame
<<

confused

Příspěvek pát 01. dub 2011 19:39:13

zápas za stavu 1:1 na sety odložen na zítra

Zpět na Tenis