Miami: John Isner - Kevin Anderson
29.3. 17:05

John Isner
Po denní pauze se podíváme opět do Miami - tentokrát již do čtvrtého kola, kde se utkají dva skvělí servismani John Isner a Kevin Anderson.
Jak jsem řekl, oba hráči jsou skvělí servismani, což v dosavadních kláních na podniku v Miami určitě dokázali.
Nejprve John Isner - ten měl, jakožto nasazený, první kolo volno a v druhém se utkal s Igorem Andreevem. Tady prokázal svoji sílu v servise a i za pomoci 13 es Andreeva ve třech setech porazil, přičemž mu chodil první servis ve zhruba 70%, a ze kterého dokázal vytěžit 74% vyhraných míčků. Ve třetím kole ho čekal krajan Bogomolov, který velmi překvapivě dokázal projít přes Murrayeho. V tomto klání se Isner na svůj servis mohl spolehnout z 69%, přičemž z něj však vytěžil skoro 90% všech míčků.
Jeho soupeř Kevin Anderson má taktéž obrovskou sílu v podání. V úvodním zápase ho čekal zkušenější Rus Davydenko, ale Anderson dokázal v roli outsidera překvapit a Rusa hladce ve dvou setech porazit, Davydenko se dokonce nezmohl na jediný brejk, na čemž měl velký podíl právě Andersonův první servis, který mu chodil v 70% a Anderson z něj dokázal uhrát 84% míčků. V druhém kole měl Anderson velké štěstí, jelikož ve třetím setu doslova utekl hrobníkovi z lopaty, když dokázal zápas s Garciou-Lopezem otočit a zvítězit a opět na tom mělo velký podíl jeho 18 es. V jeho posledním zápase dokázal ve dvou sadách vyřadit Španěla Andujara a znovu to bylo hlavně díky jeho bleskovému servisu.
Můj tip:
Jak jsem tedy zmínil, je jasné, že oba hráči mají velmi dobré servisy, a ačkoliv nerad hraju overy, tady si ho s chutí zahraju.
John Isner - Kevin Anderson
- 1. set over 9.5 gamů @ 1.5

A pro odvážnější je dle mého názoru hratelný i over 24 gamů.
- over 24 gamů @ 1.99

GL